Ambasada Israelului: Patru turisti israelieni, scosi din taxi si batuti de fortele de ordine, in timpul interventiei din Piata Victoriei

1
51

Ambasada Israelului: Patru turisti israelieni, scosi din taxi si batuti de fortele de ordine, in timpul interventiei din Piata Victoriei 1Ambasada Israelului la Bucuresti a anuntat, luni, ca patru turisti israelieni au fost agresati de fortele de ordine, la protestul de vinerea trecuta din Piata Victoriei, cu toate ca acestia au aratat pasapoartele. Cei patru vor depune plangere penala impotriva agresorilor.

„Cu privire la incidentele in care au fost implicati patru turisti israelieni vineri seara, ambasada Statului Israel comunica urmatoarele: Avand in vedere dovezile pe care le avem in acest moment, se pare ca turistii israelieni, nevinovati, s-au afla foarte aproape de locul unde s-au petrecut incidentele violente de vineri seara, in timp ce mergeau cu un taxi, de la hotel, catre un restaurant din Bucuresti. Au fost opriti, trasi afara din masina, si in ciuda faptului ca au aratat pasapoartele straine si au explicat ca nu au nimic de a face cu evenimentele in curs, au fost batuti de catre fortele de ordine. Consideram acest incident ca fiind inacceptabil si extrem de serios. Turistii israelieni care au avut de suferit de pe urma interventiei brutale vor depune plangere penala impotriva agresorilor”, se arata intr-un comunicat de presa al Ambasadei Israelului in Romania remis MEDIAFAX.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.