Amenda pentru Spitalul de Urgenta Craiova

0
371

Amenda pentru Spitalul de Urgenta Craiova 1Spitalul Judetean Clinic de Urgenta Craiova a fost amendat azi  dupa ce in urma controlului efectuat de catre politisti a rezultat ca niciuna dintre camerele de supraveghere din UPU nu functioneaza. Acest lucru a fost constatat si cu ocazia unor verificari anterioare dar nu au fost luate masuri.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Dolj, Cosmin Gradinaru, amenda este in valoare de 2.000 de lei, controlul venind dupa incidentul de sambata seara, cand un sofer a intrat cu masina prin usile de la UPU, oprindu-se in sala de asteptare.

„Politistii Sectiei 2 Politie Craiova au aplicat o sanctiune contraventionala conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, intrucat, in urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca reprezentantii spitalului nu au respectat sarcinile dispuse in urma controalelor anterioare efectuate pe aceasta linie”, a declarat Gradinaru.

Si conducerea unitatii sanitare efectueaza o ancheta, urmand a se stabili cum ajung unele masini in curtea spitalului si daca agentii de paza permit acest lucru „in functie de suma primita de la sofer”, cum spun foarte multe persoane.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.