Amendat si hartuit de Politia Bechet pentru ca este impotriva PSD Bechet ..

0
602

Acum cateva zile am discutat cu Sercau Sorin care ne-a explicat cum PSD Bechet impreuna cu Politia Bechet au luat unele masuri impotriva lui ..

Totul a inceput in perioada starii de urgenta cand localitatea Bechet a fost gazda unor persoane aflate in carantina ..

Fata care ducea mancare si care intra in contact cu persoanele nu purta masca de protectie iar Sorin Sercau a sunat la Politia Bechet ..

Sorin Sercau ne-a explicat cum au stat lucrurile ..

“Totul a inceput cand in Bechet au ajuns persoanele care trebuiau sa stea izolate iar o fata venea si le facea cumparaturi in magazinele din orasul Bechet fara masca, fara nicio protectie dupa care mergea si le ducea celor din carantina.

Sub acelasi aspect fara masca fara nimic, intr-o seara in jurul orelor 19 am mers la cumparaturi am gasit-o pe fata acolo. Am intrebat o daca este fata care este in carantina cu toate ca o cunosteam, ea spus ca da. Am intrebat o daca pot sa fac cateva poze. Mi-a raspuns ca pot sa fac poze acolo ca nu e nicio problema. Dupa care am sunat la 112 spunand ca nu este normal ca fata sa intre sa ies fara nimic pentru ca ne putea contamina apele. Echipajul de politie au luat-o pe fata au implicata de acolo. M-am legitimat dupa care oamenii de la Politie mi-au spus ca nu mai este treaba mea dar la doua zile m-am intalnit cu politistul care a ridicat-o atunci i-au dat drumul pentru ca nu este nici-o problema tipic dansilor de vedere. In data de ieri 14 mai,am fost sunat de cate un politist sa merg la Politie pentru cateva explicatii. Ajungand acolo ,bineinteles ca nu am intrat in sediu ,am zis ca vreau sa ma protejez si discutam. Dansii vor sa ma amendeze sau cel putin din ce am inteles ca respectiva a facut plangere impotriva mea cu ceva gen screenshot uri sau nu stiu ce la postare.

Eu in ziua respectiva am si postat dar nu din cauza ca eu am jignit-o cumva nu din cauza ca eu am facut apelul catre ONG-uri in cauza ca unii internauti unele persoane care au discutat pe pagina mea pentru ca asta este realitatea aveau nedumeriri.
Daca persoana in cauza este barbat sau femeie are o alura in care nu iti dai seama si zici ca de la departare ca este barbat.

Daca ma intelegeti la modul serios ce am considerat ca este ilegal si ca eu nu am nicio legatura cu treaba asta pentru ca nu pot pune botnita cuiva sau nu pot spune de dinainte unei persoane ce sa comenteze si ce sa nu comenteze pentru treaba asta sunt butoanele nu stiu nu pot sa cenzureze sau pur si politia pot sa aplice amenzi persoanelor direct pe care eu stiu care jignesc sau care dar nu a fost nici absolut nici o jignire de cate ori oamenii erau nedumeriti daca persoana in cauza este sau poate adica eu consider ca aceasta este povestea. Eu consider ca Primariei Bechet ,in nuanta PSD gasesc orice portita sa ma intimideze si sa ma amendeze pe orice cauza orice cale in care deschid cuvantul cumva impotriva lor pentru ca si atunci am facut afirmatia ca persoana respectiva este bagata acolo fara absolut nicio problema de catre primarul sau conducerea primariei ,pentru o amenda.

Politia Bechet, care acum isi arunca vina una dupa alta ,am si procesul verbal pe care o sa vi-l trimit ,tot in lege sa vedeti daca a fost in situatia in care ma aflam intre Bechet si Calarasi si a izbucnit un incendiu acela de vegetatie de la marginea Bechet in care m-am oprit si am facut un live video in care aduceau la cunostinta populatia ca exista pericolul ca incendiul sa se extinda in primul cartier din Bechet.
Dupa aceasta filmare am fost din nou chemat la politie . In procesul verbal se mentioneaza ca am incarcat un fisier video, in care am adus cuvinte ofensatoare primarului si partidului PSD.”ne-a declarat Sercau Sorin.

Amendat si hartuit de Politia Bechet pentru ca este impotriva PSD Bechet ..
Amendat si hartuit de Politia Bechet pentru ca este impotriva PSD Bechet ..
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.