Amical de gala pentru Universitatea Craiova ! Stiinta merge pe Stadio Olimpico!

0
196

Universitatea Craiova are programat un amical de gala chiar pe Stadio Olimpico . AS Roma primeste Universitatea Craiova pe 25 iulie .

Ioan Becali a dezvăluit că Jose Mourinho a acceptat meciul amical cu FC U Craiova 1948. Va fi evenimentul unde AS Roma își va prezenta lotul pentru stagiunea următoare. Conform impresarului, clubul italian va suporta toate cheltuielile.

„E entuziasmul asta, ți-o dau în premieră. Le-am aranjat și un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. Mou a eliminat tot și a zis: «Giovani, dacă vii și tu la meci, se face meciul». Nici nu știe că e Mutu (n.r. antrenor). Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine știe ce zicea. L-am lăsat așa, dar nu e o problemă”, a spus Ioan Becali, potrivit As.

În această vară, Jose Mourinho a revenit în Italia, locul celor mai mari performanțe din cariera de antrenor. Doar că destinația nu a fost Inter, ci a fost una surprinzătoare. „The Special One” vrea să îi readucă pe romani în grupele Ligii Campionilor, după 4 sezoane de absență.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.