Ana Birchall a demisionat din grupul parlamentar al PSD

0
130

Fostul ministru al Justitiei din Guvernul PSD, Ana Birchall, a anuntat luni ca si-a inaintat demisia din grupul parlamentar al PSD. Ea a precizat ca acest demers reprezinta doar o formalitate, in conditiile in care a fost exclusa din partid in noiembrie 2019.

„As vrea sa va spun ca astazi am indeplinit o formalitate: am inaintat Biroului Permanent al Camerei Deputatilor demisia mea din grupul parlamentar PSD. Voi continua sa reprezint interesele celor care m-au votat, cu acelasi profesionalism si responsabilitate, respectand juramantul depus, in calitate de deputat neafiliat. Cel putin pentru moment”, a scris Ana Birchall pe Facebook.

https://i.imgur.com/Aj808Tg.jpg

Ana Birchall a fost exclusa din partid in noiembrie 2019, de catre fostul lider al PSD Viorica Dancila, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale.

Birchall a fost acuzata de radicalii din PSD ca face jocurile „statului paralel” intrucat a sustinut desfiintarea Sectiei Speciale. Ea afirma intr-un mesaj adresat unui simpatizant, pe Facebook, ca in activitatea sa la minister a facut astfel incat „tara sa nu fie acaparata de borfasi”.

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.