Ana Ciceala – USR Bucuresti are legaturi cu PSD Dolj ! Familia incaseaza bani frumosi de la stat !

0
777

Ana Ciceala - USR Bucuresti are legaturi cu PSD Dolj ! Familia incaseaza bani frumosi de la stat ! 1Legaturile dintre USR si PSD nu sunt o noutate pentru opinia publica . Dupa alegeri au aparut diverse stiri in privinta acestora dar noi va prezentam o legatura care are loc la nivelul judetului Dolj .

Familia Ciceala este pusa bine de catre PSD Dolj in functii platite destul de bine iar azi va aducem in exclusivitate o parte din realizarile familiei .

Ana Ciceala i s-a alaturat lui Nicusor Dan in 2015 si a intrat in Consiliul General Bucuresti in 2016. De atunci, ea a devenit unul dintre cei mai vocali politicieni USR. Si ce apara cel mai vehement politiciana Ciceala? Tocmai parcurile si copacii din Bucuresti. Aceeasi Ana Ciceala, adica administratorul unic al unei firme straine care a achizitionat 11.000 de hectare de padure pentru exploatare forestiera si „Transaction manager” al firmei respective exact in perioada in care firma tranzactiona paduri de 20 milioane euro.

Citeste si :  Eliberați judetul Dolj de Ciuma Roșie!

Cum credeti ca toata familia Ciceala este bagata la salarii mari si in locurile unde sunt bogatiile tarii? Ciceala Nicoleta ( mama Anei Ciceala ) este la Consiliul Judetean Dolj la High Tech Industry Park si invarte partea financiara, ( compartimentul financiar contabil) iar Ciceala Ion ( psiholog ) este manager pentru investitori si afaceri la Consiliul Judetean Dolj la Parc Industrial Craiova, adusi amandoi in acelasi timp si plantati in posturi de un an si ce va luni.

Citeste si :  Comisia de la Venetia critica legea ONG-urilor initiata de Serban Nicolae si Liviu Plesoianu

Documentele puse la dispozitie spun totul despre aceasta legatura . Practic High Tech Industry Park este la manalui Ciceala Nicoleta . Dar hai sa dovedim si acest lucru :

Hotararea 267 by Jurnalde Craiova on Scribd

ANUNT castigator licitatie pentru achizitia „Proiectare si asitenta tehnica – Sistematizare si circulatii incinta,
Imprejmuire, Retele de alimentare cu apa, Retele de canalizare menajera si pluviala, Instalatie de utilizare gaze naturale, Retele de alimentare cu energie electrica si de curenti slabi, Amenajare sisteme de retele de alimentare cu apa pentru stingerea incendiilor la platforme si parcuri industriale” pentru licitatia din data de 28.09.2017.
Comisia de licitatie a HIGH-TECH INDUSTRY PARK CRAIOVA S.A. formata
din:
Petrea Valentin – Presedinte Comisie
Paun Marius Cristian – Secretar
Radulescu Nicoleta Alina – Membru
Ciceala Nicoleta – Membru
Cruceru Cristian Ionut- Membru
In conformitate cu Invitatia de participare si Caietul de sarcini, comisia de
licitatie a stabilit punctajul obtinut de ofertant:
Ofertantul 1. D&I CONSTRUCT S.R.L.

Citeste si :  Plus Dolj : Starea de urgență nu e un motiv să renunțăm la transparența din Administrația Publică Locală!

acpr by Jurnalde Craiova on Scribd

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.