Andrei Bănuță a facut SHOW la Filiasi .. Azi urca pe scena Boby si Daniela Gyorfi ..

0
1647

Festivalul Toamnei de la Filiasi a avut parte de o seara incendiara. Pe scena au urcat Angela Magheru, Adina Gheorghe, Alexandra Savu, Andreea Badea, Codruța Dumitrănoiu, Florentin Volintiru, Lucian Diaconiță, Raisa Băluțoiu, Andrei Valentin, Ileana Lăceanu si Paula Boltașu.

Evenimentul este organizat de catre Primaria Orasului Filiasi , Consiliul Local Filiasi , Casa de Cultura Filiasi si MEDIA PORDAMPI.

Pe langa cei mentionati, Andrei Bănuță a urcat ultimul pe scena ..
Artistul s-a incalzit la cateva hore si sarbe dar spectacolul oferit de catre acesta si band-ul lui a fost unul extraordinar.

Din repertoriul artistului nu a lipsit nici colaborarea cu Andra care a fost cantata alaturi de fanii prezenti .. “Nu M-am Gandit La Despartire” este unul din hiturile cu care artistul impreuna cu Andra au strans pe youtube 18 milioane de vizualizari..

Va invitam sa vedem impreuna prestatia lui Andrei Bănuță de la Filiasi ..

O parte din momentele de sambata sunt prezente pe pagina noastra de facebook.

Duminică, 8 octombrie, pe scenă urca Boby, Daniela Gyorfi, Bianca Manda, Evelina Ilie, Daria Gheorghe, Alexandra Sgaiba, Anica Ganțu, Laria Nicoleasa, Marinică și Andrada Paul.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.