Andrei Dragota : Evenimentul este cel mai mare din zona Olteniei in domeniul constructiilor si ma simt onorat sa fiu unul dintre speakeri.

0
4223

Cel mai mare eveniment dedicat industriei constructiilor are loc pe 27 iulie la Voila Ballroom.
Provocari si Oportunitati in Constructii” este tema evenimentului. Organizatorii si-au propus sa aduca impreuna oameni pasionati si implicati in acest domeniu fascinant pentru a explora si discuta cele mai noi tendinte si inovatii.

Craiova Business Club si Primaserv au reusit sa aduca cei mai buni profesionisti din domeniul constructiilor ..

Mihai Veliscu si Cosmin Raileanu ne-au raspuns la cateva intrebari iar azi va prezentam un scurt interviu cu Andrei Dragota.

Jurnal de Craiova : Esti speaker la primul eveniment in domeniul constructiilor. Ne poti spune cateva cuvinte despre eveniment ?
Andrei Dragota : Evenimentul este cel mai mare din zona Olteniei in domeniul constructiilor si ma simt onorat sa fiu unul dintre speakeri. Consider ca orasul nostru are nevoie de astfel de intalniri, la care sper sa participe cat mai multi profesionisti din aceasta industrie. Beneficiile acestui eveniment sunt evidente, contribuind la dezvoltarea orasului si la consolidarea relatiilor profesionale.

Jurnal de Craiova : Care sunt ultimele proiecte ale firmei Ray Consulting? Ce inseamna pentru tine fiecare proiect ?
Andrei Dragota : Firma noastra are foarte multe proiecte in lucru si este dificil sa aleg unul anume. Totusi, as dori sa mentionez proiectul “Intencity”, pentru care ne-am ocupat de obtinerea Autorizatiei ISU si de siguranta spectatorilor, cu rezultate de succes in al doilea an consecutiv. Sunt mandru de fiecare proiect la care contribui, fie ca este vorba de Parculetul Pedagogic, Fabrica Heineken, Clinica de hematologie din Craiova, Ambulatoriul de specialitate sau Depoul de tramvaie din Craiova si Iasi, precum si proiecte pentru beneficiari privati, cum ar fi case, blocuri si cladiri industriale.

Jurnal de Craiova : Craiova a crescut din toate punctele de vedere. Constructiile ocupa primele locuri. Cum vezi tu dezvoltarea orasului ?
Andrei Dragota : Din punctul meu de vedere, dezvoltarea unui oras mare depinde de investitii, iar acestea necesita proiecte bine gandite. Privind la ceea ce se intampla acum si la investitiile in derulare, consider ca orasul nostru se indreapta spre vremuri prospere. Avem aeroportul, o oportunitate enorma pentru Oltenia, cu pista cargo, Clusterul Lidl care genereaza multe locuri de munca, drumul expres care ne conecteaza la Europa si multe alte proiecte investitionale.

Jurnal de Craiova : Ne poti spune un proiect la care lucrezi in acest moment ?
Andrei Dragota : Impreuna cu colegii mei, avem in lucru peste 100 de proiecte, fiecare avand farmecul sau unic. In prezent, provocarea mea este implementarea platformelor de colectare deseuri prin aport voluntar, un proiect deosebit pe care-l dezvoltam in Craiova, Bailesti, Filiasi si Carcea.

Jurnal de Craiova : Despre ce o sa vorbesti in cadrul evenimentului ? Ce teme vei aborda ?
Andrei Dragota : In cadrul evenimentului, voi aborda teme legate de efectele pandemiei si ale razboiului asupra domeniului constructiilor, deoarece am fost foarte afectati. Cresterea preturilor a condus la scaderea volumului de munca si la scaderea vanzarilor imobilelor, dar detalii suplimentare vor fi dezvaluite la eveniment.

Evenimentul este transmis LIVE pe pagina de facebook Jurnal de Craiova .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.