Angajatii la stat primesc o prima de Paste

0
303

Angajatii la stat primesc o prima de Paste 1Mai multe companii de stat acorda prime semnificative de Paste pentru bugetari. La Complexul Energetic Oltenia (CEO) tichetele cadou ajung la valoarea de 1.100 lei, desi s-a speculat ca gigantul energetic de stat s-ar afla in pragul insolventei.

Cei peste 13.000 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor primi, de Pasti, tichete cadou in valoare de 1.100 de lei. Prime vor fi acordate si la Complexul Energetic Hunedoara, valoarea acestora fiind mai mica, de doar 220 de lei, in tichete valorice, transmite Mediafax.

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a declarat, luni, ca toti angajatii vor primi, pana vineri, tichete cadou in valoare de 1.100 de lei drept prima de Pasti, suma fiind egala pentru toti angajatii, indiferent de functie.

“Pentru sarbatorirea Pastelui, primele au fost majorate la valoarea de 1.100 lei. In 2017 au fost de 900 de lei. Primele vor fi acordate in cateva zile si vor fi sub forma de tichete, pentru cei 13.350 de salariati”, a mai  declarat Sorin Boza.

Si angajatii Complexului Energetic Hunedoara vor beneficia de prime de Pasti sub forma de tichete cadou, in valoare de 220 de lei. Acestea vor fi acordate pana miercuri celor aproximativ 4.500 de mineri si energeticieni.

 

 

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.