ANI intra in forta la SRR si SRTv 1Agentia Nationala de Integritate a constatat starea de incompatibilitate in cazul a doi membri ai Comitetului Director al Societatii Romane de Radiodifuziune si un membru al Consiliului de Administratie al SRTv, dupa cum urmeaza:

1. NAGY DEBRECZENI HAJNALKA, Membru al Consiliului de Administratie al SRTv – INCOMPATIBILITATE
In perioada 22 martie 2016 – 27 septembrie 2017, respectiv in perioada 28 martie – 25 septembrie 2018 a detinut si exercitat simultan functia de membru al Consiliului de Administratie al SRTv si pe cea de administrator in cadrul a doua societati comerciale, incalcand astfel dispozitiile art. 84, alin. (1), lit. c) si alin. (2), coroborat cu art. 99, alin. (1), lit. k) din Legea nr. 161/2003.

Citeste si :  ANI, lovitura pentru 14 actuali si fosti alesi locali!

2. DUMITRU MIRCEA OVIDIU, fost Membru al Comitetului Director al Societatii Romane de Radiodifuziune – Studioul Teritorial de Radio Craiova – INCOMPATIBILITATEIn perioada 03 iulie 2012 – 18 octombrie 2016 a detinut si exercitat simultan functia de membru al Comitetului Director al Societatii Romane de Radiodifuziune si pe cea de Director General al R.A. Aeroportul Craiova, incalcand astfel dispozitiile art. 84, alin. (1), lit. f), coroborat cu art. 99, alin. (1), lit. k) din Legea nr. 161/2003.

3. BULGARIU CATALIN, fost Membru in Comitetul Director al Societatii Romane de Radiodifuziune – Studioul Teritorial de Radio Iasi – INCOMPATIBILITATEIn perioada 18 iunie 2012 – 24 iunie 2016 a detinut si exercitat simultan functia de membru in Comitetul Director al Societatii Romane de Radiodifuziune – Studioul Teritorial de Radio Iasi si pe cea de consilier local in cadrul Consiliului Local al Municipiului Iasi, judetul Ia
Persoanele evaluate au fost informate despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. NAGY DEBRECZENI HAJNALKA si DUMITRU MIRCEA OVIDIU nu au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, in exercitarea dreptului la aparare.

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.