ANISOARA STANCULESCU ESTE VICEPRESEDINTE NATIONAL AL ORGANIZATIEI DE FEMEI (OFLDE) A ALDE

0
446

ANISOARA STANCULESCU ESTE VICEPRESEDINTE NATIONAL AL ORGANIZATIEI DE FEMEI (OFLDE) A ALDE 1Anisoara Stanculescu, Vicepresedinte national OFLDE: ” Este o onoare si o mare responsabilitate pentru mine. Aceasta functie este si rezultatul eforturilor colegelor mele din organizatia judeteana a ALDE de a fi impreuna o echipa puternica”

La mijlocul acestei saptamani a fost desemnat si aprobat Biroul Politic National al OFLDE, organizatia de femei a ALDE. Biroul Politic al OFLDE este format din 49 de persoane. Ministrul Mediului, doamna Gratiela Gavrilescu a fost desemnata presedinte al OFLDE.
Liderul OFLDE Dolj, doamna Anisoara Stanculescu (fost candidat la primaria Craiova unde a obtinut un remarcabil scor de 12%) a fost desemnata in functia de Vicepresedinte la nivel national al organizatiei.
Pozitii de vicepresedinti ai OFLDE ocupa deasemenea doamnele Norica Nicolai, Liliana Minca, Steluta Cataniciu, Andreea Lambru, Tomnita Florescu, Liliana Toderiuc Fedorca, Simona Bratulescu, Elena Petrescu, Cornelia Negrut, Lidia Laction, Renata Nanciu, Mihaela Feant, Elena Zaharia si Laura Albani.

ANISOARA STANCULESCU ESTE VICEPRESEDINTE NATIONAL AL ORGANIZATIEI DE FEMEI (OFLDE) A ALDE 2
”Vrem sa devenim o organizatie respectata care sa lanseze idei valoroase, politici publice eficiente si femei-lider pentru structurile de conducere ale statului roman, la nivel central si local. Femeile liberale vor aduce plusvaloare societatii romanesti”- a afirmat Anisoara Stanculescu, vicepresedintele national al OFLDE.

ALDE Dolj mai detine inca doua pozitii in structurile la varf ale partidului condus de Calin Popescu Tariceanu. Deputatul Ion Cupa- liderul ALDE Dolj este Vicepresedinte national al ALDE iar liderul TLDE Dolj (organizatia de tineret a ALDE Dolj) este Vicepresedinte la nivel national al organizatiei.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.