Anisoara Stanculescu, lansata in cursa electorala sa castige Primaria Craiova din partea Alde Dolj

0
199
Anisoara Stanculescu, lansata in cursa electorala sa castige Primaria Craiova din partea Alde Dolj 1
Anisoara Stanculescu, lansata in cursa electorala sa castige Primaria Craiova din partea Alde Dolj

ALDE Dolj trimite o femeie să câștige Primaria Craiova. Anisoara Stanculescu, președintele organizatiei municipale ALDE a fost lansata în cursa electorala pentru alegerile partiale din 11 iunie, într-o conferinta de presa la care a fost înconjurată de conducerea filialei judetene si mai multi dintre primarii partidului.

„Trebuie să recunosc că, având în vedere că avem o coaliție și o majoritate parlamentară alături de PSD, am discutat și cu colegii social democrați înainte de a lua această decizie. Noi ALDE am decis că vom avea un candidat la aceste alegeri locale parțiale pentru primăria Craiova și, în urma unui sondaj de uz intern am ales și candidatul care ne va reprezenta în această luptă. Este vorba de doamna Anisoara Stanculescu, președintele organizației noastre municipale căreia îi urăm succes și pe care o asigurăm de întreg sprijinul nostru. Noi toți vom fi implicați în această bătălie. E un om curajos, după cum ați putu observat și dumneavoastră din desele sale luări de poziție și credem în șansa ei”, a declarat președintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă.

Citeste si :  CRAIOVA: Pasari calatoare - despre inceputul traficului de droguri
Anisoara Stanculescu, lansata in cursa electorala sa castige Primaria Craiova din partea Alde Dolj 2
Anisoara Stanculescu, lansata in cursa electorala sa castige Primaria Craiova din partea Alde Dolj

 

„Îmi asum această candidatură și voi încerca să reprezint cu cinste organizația ALDE. Mai cu seamă pe cei care m-au încurajat să am această opțiune. Sunt un om politic nou, nu am prea multă experiență în politică, dar cred că nu e un defect, ci o calitate. Craiova are nevoie de conducători cu dragoste de oraș, dar și cu dragoste de semeni. Nu voi intra în niciun fel de conflict cu ceilalți candidați. Voi expune public în câteva zile programul meu, iar campania o să o petrec stând de vorbă cu oamenii peste tot în orașul nostru. Pentru că eu sunt candidatul ALDE, dar, în același timp sunt și candidatul tuturor celor care caută o alternativă. Vreau să le urez tuturor contra-candidaților succes și să-i rog cu respect să se concentreze pe soluții mai bune pentru viața oamenilor”, a spue candidatul ALDE la primăria Craiova, Anisoara Stanculescu.

Citeste si :  COMUNICAT DE PRESA AL PNL: POZIȚIA COMISIEI EUROPENE ÎN PRIVINȚA ATACURILOR LA SISTEMUL JUDICIAR DIN ROMÂNIA CERTIFICĂ IRESPONSABILITATEA LIDERILOR PSD-ALDE

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.