Anisoara Stanculescu , Presedinte ALDE Craiova : Primaria Craiova trebuie sa acceseze si sa valorifice banii pusi la dispozitie de catre Administratia Fondul pentru Mediu

0
69

Anisoara Stanculescu , Presedinte ALDE Craiova : Primaria Craiova trebuie sa acceseze si sa valorifice banii pusi la dispozitie de catre Administratia Fondul pentru Mediu 1Anisoara Stanculescu, Presedinte ALDE Craiova: ”Primaria Craiova trebuie sa acceseze si sa valorifice banii pusi la dispozitie de catre Administratia Fondul pentru Mediu”

ALDE sustine dezvoltarea Craiovei ca un smart-city adevarat. Pentru ca acest lucru sa se intample accelerarea pasilor inainte este obligatorie.

In acest sens, Primaria Craiova trebuie sa acceseze si sa valorifice banii pusi la dispozitie de catre Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) in vederea crearii infrastructurii necesare incarcarii masinilor electrice, instalatii cu o putere de minimum 50 de KW.

Citeste si :  ALDE DOLJ : FERMIERII DOLJENI POT LUA BANI PENTRU DEZVOLTARE

”Orasul nostru trebuie sa priveasca spre viitor, autoritatile trebuie incurajate sa lucreze mai aplicat pentru aducerea viitorului mai repede in viata comunitatii noastre, iar oamenii trebuie motivati sa faca alegeri inteligente pentru viata lor, inclusiv in materie de transport”- apreciaza Anisoara Stanculescu, liderul ALDE Craiova.

ALDE considera ca municipIul Craiova trebuie sa participe fara ezitare la acest Program privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: statii de reincarcare pentru vehicule electrice in municipiile resedinte de judet.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Primaria Municipiului Craiova anunta deschiderea Targului de Craciun Craiova 2017

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Succesul Programului poate genera pe termen scurt alte oportunitati in privinta finantarii infrastructurii dedicate masinilor electrice, la Comisia Europeana fiind deja depuse alte scheme de sprijin pentru finantare.

Sesiunea de depunere a dosarelor de finantare in cadrul acestui Program incepe joi 18 octombrie 2018 si se termina pe 16 noiembrie 2018.

Citeste si :  Reabilitarea Carol a fost urcata pe SEAP

BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.