Anisoara Stanculescu, vicepresedinte ALDE Dolj: Reducerea decalajelor dintre rural si urban in Dolj trebuie sa devina prioritara

0
342

Anisoara Stanculescu, vicepresedinte ALDE Dolj: Reducerea decalajelor dintre rural si urban in Dolj trebuie sa devina prioritara 1ALDE  considera ca gradul de dezvoltare si modernizare al unei natiuni este dat si de nivelul decalajelor dintre sat si oras.

”In tara noastra, inclusiv in judetul Dolj, aceste decalaje au ramas mari in ultimii zece ani mai cu seama din perspectiva accesului la un loc de munca,  la venituri decente dar si din perspectiva sanselor de parcurgere de catre copii/tineri a unui parcurs educational mai lung (studii medii/studii superioare)”- apreciaza Anisoara Stanculescu, vicepresedinte ALDE Dolj

Citeste si :  ANISOARA STANCULESCU: M-am inselat in privinta dumneavoastra, domnule Tariceanu!

Faptul ca Romania este pe primul loc in UE la riscul de saracie in mediul rural  dar si faptul ca aproape un sfert dintre tinerii de la tara nu sunt nici angajati, nici la studii explica golirea satelor noastre si criza unei perspective benefice pentru mediul rural.
Credem ca o astfel de tema ar trebui sa fie pe agenda dezbaterilor care vor avea loc in campania pentru alegerile europene. Un viitor bun pentru Romania inseamna si reducerea acestor decalaje generatoare de subdezvoltare si depopulare.

Reprezentantii ALDE in viitorul legislativ vor face o prioritate din promovarea acelor masuri care sa faca posibile politici la nivel european si national menite sa acorde sanse reale la progres comunitatilor rurale si tinerilor care locuiesc in acestea.
BIROUL DE PRESA ALDE DOLJ

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.