Anna Lesko „incinge” atmosfera la Water Park Craiova iar Amna invita craiovenii in Piaţa Fraţii Buzeşti

0
357

Craiova Summer Fest a revenit cu o nouă ediție. O multitudine de evenimente culturale, destinate craiovenilor, au loc în luna august, în locații precum: Piața Frații Buzești, Piața Mihai Viteazul, Water Park, Calea Unirii – zona Filarmonică – Doljana și în zona Teatrului Național Marin Sorescu.

Pe parcursul a trei weekend-uri, vor urca pe scena din Frații Buzești: Trupa Hara, Mike Godoroja & Band, Michelle x Alina Amon, Old School Band. Tot aici, atmosfera va fi animată și de trupele Symbol of Light și Circus Fairies, cu spectacole pirotehnice, acrobații și pantomimă. La Water Park, pe lângă Anna Lesko, vor mai concerta artista Loulou și DJ CamilșiAT T.

🎶 Sâmbătă, de la ora 20, craiovenii au fost în Centrul Vechi. In Piața Frații Buzești a avut loc un spectacol muzical al Centrului Cultural Craiova, iar de la ora 21:00 un concert Red Suns.

Azi, de la ora 20, Punisher urcă pe scena din Piața Frații Buzești, urmați de AMNA and Band, de la ora 21:00, iar de la 22:00, odată cu lăsarea întunericului, fachirii de la Symbol of Light își fac prezența pentru un spectacol minunat;

Tot azi, la Water Park, va avea loc o petrecere cu spumă și un concert ANNA LESKO.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.