Ansamblul Folcloric “Maria Tanase” in parteneriat cu Primaria si Casa de Cultura a Comunei Pielesti: “Mancare traditionala in zona metropolitana”

0
354
Ansamblul Folcloric “Maria Tanase” in parteneriat cu Primaria si Casa de Cultura a Comunei Pielesti: “Mancare traditionala in zona metropolitana” 1Ansamblul Folcloric “Maria Tănase” în parteneriat cu Primăria și Casa de Cultură a Comunei Pielesti vă invită să participați la evenimentul intitulat “Mancare tradiționala in zona metropolitana”, în data de 01.11.2017 ora 13:00 la sediul ansamblului din strada Crișului nr.9.
În cadrul evenimentului va avea loc o expoziție de artă culinară, cu degustare, unde vor fi prezentate bucate ca pe vremea bunicii. Evenimentul face parte dintr-un proiect ce  își propune renașterea satului tradițional și, în același timp, punerea în valoare a zonelor rurale, creând  punți de legatură între Municipiul Craiova și comunitățile din zona Metropolitană.
Proiectul va avea un calendar de desfășurare a evenimentelor care se va întinde pe parcursul întregului an și va fi susținut de fiecare primărie a comunelor aflate în zona metropolitană. În desfășurarea lui, fiecare comună va deveni gazdă și organizator urmând să-și promoveze zona turistică.
Ansamblul Folcloric “Maria Tănase”, în calendarul  acestui proiect pentru anul 2018 va fi gazdă în cadrul evenimentului “Craiova se îmbracă în ie”. Ne dorim astfel să stârnim atenția craiovenilor asupra a tot ce însemnă tradiție: ie, spectacol prin cântec și dans tradițional, mâncare tradițională si turism rural.  
Vă primim cu pâine și sare și vă așteptăm cu drag, rugându-vă să confirmați participarea la telefon 0723.5152535 – Mihaela Smarandache, impresar al Ansamblului Folcloric Maria Tănase.
MANAGER,
NICULINA STANESCU (STOICAN)

Visits: 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.