Antonie Solomon i-a pupat mana iar lui Olguta Vasilescu! Un loc eligibil in Parlament si un vicepresedinte la CJ Dolj primeste PER !

1
170

Bucuroasa doar pe jumatate , Lia Olguta Vasilescu se pare ca nu vrea sa ramana datoare fata de Antonie Solomon .. Este de notorietate intelegerea intre cei 2 avand in vedere ca a existat un “protocol” prin care Olguta Vasilescu si Antonie Solomon nu se atacau in perioada alegerilor ..

Noi am semnalat acest “troc” doar ca armata verde (PER) nu a inteles ca totul a fost decis in spatele usilor inchise fara ca activul de partid sa aiba habar .

Citeste si :  FESTIVALUL MONDIAL DE POEZIE MIHAI EMINESCU A CONTINUAT CU O VIZITA LA CONSILIUL JUDETEAN DOLJ

Datorita lui Antonie Solomon , Olguta Vasilescu a castigat un nou mandat de PRIMAR al Craiovei dar deja este stiuta de aproape toti craiovenii ..

Alegerile Parlamentare din acest an ne aduc o noua surpriza … Antonie Solomon candidat din partea PSD la un mandat de Deputat pe locul 3 .

Pe langa acest loc , soarta Consiliului Judetean Dolj este deja cunoscuta . PSD impreuna cu PER va forma majoritatea iar cu aceasta ocazie PER va avea si un vicepresedinte ..

Citeste si :  Kovesi, mesaj special pentru Tudorel Toader si PSD, in Parlamentul European: Promite ca NU se va RAZBUNA

 

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.