Antoniu Zamfir, directorul Operei Române Craiova, ultimele noutati cu organizarea Intencity : Până marți 18.500 de persoane au obținut acces la festival

0
453

IntenCity Festival este un eveniment muzical de amploare care are loc în fiecare vară la Craiova, aducând împreună artiști de top și entuziaști ai muzicii. Festivalul a debutat în vara anului 2022 și s-a bucurat de un succes extraordinar, devenind rapid un eveniment așteptat și îndrăgit de comunitatea locală și nu numai.

Organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova, IntenCity Festival are ca scop principal să ofere o experiență variată și captivantă, aducând pe scenă performeri renumiți din diverse genuri muzicale. De la electronică și pop până la rock, festivalul promovează diversitatea și îmbinarea diferitelor influențe muzicale.

Festivalul Intencity este programat în perioada 30 iunie – 2 iulie 2023, pe Stadionul ”Ion Oblemenco” și Sala Polivalentă din Craiova.

Organizarea festivalului Intencity la Craiova este gata în procent de 90% din punct de vedere tehnic și administrativ, a precizat, astăzi, directorul Operei Române Craiova , Antoniu Zamfir,in cadrul unei conferinte de presa.

Anul acesta au confirmat toti artistii participarea la festival, astfel ca restu de 10% sunt detalii pe care se vor pune la punct pe parcurs

Până marți, 18.500 persoane obținuseră acces la eveniment. Mai exact, toate persoanele care vor participa atât în calitate de spectatori, cât și ca parte a echipelor organizatorice (personal tehnic, administrativ, de pază etc.).

Avand experienta de anul trecut cand 60% din biletele și abonamentele puse în vânzare s-au vândut în ultimele două săptămâni înaintea festivalului, până marți 18.500 de persoane au obținut acces la festival..

”În acest moment nu știm numărul exact de bilete și abonamente, ceea ce știm este numărul persoanelor care vor fi prezente în acest festival, undeva la 18.500. Asta înseamnă că, în primul rând, sunt persoanele care au achiziționat bilete și abonamente, invitațiile oferite pentru partenerii media și sponsorii noștri care fac demersuri promoționale ale festivalului și nu în ultimul rând acreditările utilizate în toate festivalurile, în ceea ce privește sponsorii, echipele lor tehnice, echipele firmei care se ocupă de scene.
Ce putem să spunem e că avem o solicitare mai mare de bilete pentru ziua de duminică, probabil pentru faptul că Enrique Iglesias va performa în ziua respectivă.
Numărul total permis de colegii de la ISU este de 30.000 de locuri, însemnând stadionul, sala polivalentă și arealul festivalului”, a declarat Antoniu Zamfir.

Fata de prima editie, in acest an sunt unele modificari in privinta spectatorilor. Accesul acestora este general anul acesta, exceptând intrarea în zona VIP care vine cu unele modificari.
Anul acesta ea este amenajată pe o platformă la nivelul de jos al tribunei principale. Spectatorii de aici au la dispoziție scaune, fotolii, măsuțe și baruri dedicate.

”Ea este pregătită pentru tineri în special, pentru că genurile muzicale hip-hop și trap, atât de mult iubite de către publicul tânăr, vor fi prezente acolo, iar aici, pe main stage vor fi artiștii pe care i-am anunțat”, a declarat Antoniu Zamfir despre Sala Polivalenta ..

”Pe lângă scene sunt mai multe construcții adiacente, platforma VIP este inclusă, plus cea de pe care se monitorizează toată activitatea artistică de pe scena principală, celelalte două turnuri, porțile de acces în festival, gardurile de delimitare au fost incluse, plus paza festivalului”, a mai precizat organizatorul.

Antoniu Zamfir, directorul Operei Române Craiova, ultimele noutati cu organizarea Intencity : Până marți 18.500 de persoane au obținut acces la festival

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.