ANUNTUL FACUT DE ANM! CUM VA FI VREMEA DE PASTE SI DE 1 MAI

0
183

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat cum va fi vremea in urmatoarele saptamani. Afla ce temperaturi se vor resimti de Paste, dar si de 1 Mai.

Vremea in saptamana 4-11 aprilie 2022
Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana in regiunile estice si sud-estice, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi local excedentar in extremitatea de nord a tarii, dar si deficitar in regiunile sudice, estice, centrale, dar mai ales la munte, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru aceasta perioada.

Vremea in saptamana 11-18 aprilie 2022
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, in toate regiunile, dar cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in cele estice.

Cantitatile de precipitatii vor fi deficitare la nivelul intregii tari, dar mai ales in zonele montane.

Vremea in saptamana 18-25 aprilie 2022
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile estice.

Regimul pluviometric va fi in general deficitar in regiunile sudice, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in saptamana 25 aprilie- 2 mai 2022
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei saptamani, in toata tara, dar mai ales in regiunile extracarpatice.

Cantitatile de precipitatii estimate pentru aceasta perioada vor fi local deficitare in sud-vest, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cum va fi vremea pe 1 Mai, la mare
Conform meteorologilor AccuWeather, pe data de 1 Mai 2022, la mare se vor resimti 15 grade Celsius. Temperatura minima va fi de 11 grade Celsius.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.