Anuntul facut de Ursula von der Leyen : Brexit se AMANA!

0
501

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat joi ca se indoieste ca Marea Britanie si celelalte 27 de state UE vor avea suficient timp pentru a ajunge la un acord privind relatiile viitoare pana la finalul anului si s-a pronuntat in favoarea prelungirii duratei tranzitiei.

„Sunt foarte ingrijorata de timpul limitat pe care il avem. Nu este vorba doar de negocierea unui acord privind comertul liber, ci si de multe alte lucruri”, a declarat aceasta in cadrul unui interviu acordat ziarului Les Echos, citat de catre Le Figaro.

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este programata pentru 31 ianuarie, dupa care va incepe o perioada de tranzitie care va dura pana pe 31 decembrie 2020, perioada care ar trebui sa le permita celor doua parti sa cada de acord asupra conditiilor viitoarei lor relatii. Intre timp, legislatia europeana va continua sa se aplice in Marea Britanie.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.