Arafat, sub tirul întrebărilor lui Marian Ceausescu : Țineți minte când ați cerut clemență Parchetului? Cât ne-a costat pandemia?

0
73

Șeful DSU, Raed Arafat, a fost întâmpinat luni seară, în fața televiziunii B1, de revoluționarul Marian Ceaușescu, care i-a cerut socoteală în legătură cu declarația pe care o făcea în 2020, la începutul pandemiei, prin care solicita clemență din partea procurorilor în ceea ce privește achizițiile publice necesare combaterii crizei sanitare. 

„Țineți minte când ați cerut clemență Parchetului ca să nu vă ancheteze pentru achizițiile din pandemie? Cum e cu dosarul penal pe care-l aveți? Va începe dosarul penal privind achizițiile publice”, l-a luat la rost protestatarul pe Arafat, însă fără a primi vreun răspuns.

Citeste si :  Mesajul transmis de FCU Craiova pentru suporteri: „Haideți să învingem virusul!”

Vedeți video 1: 

Protestatarul nu a renunțat și l-a așteptat pe Arafat și după finalizarea emisiunii la care cel din urmă menționat a participat. Printre altele, Marian Ceaușescu l-a întrebat pe Arafat cât i-a costat pandemia pe cetățenii României, însă nu a primit nici de data aceasta vreun răspuns.

„Cât ne-a costat pandemia? Șpăgile acelea cât au fost? Spuneți-ne și nouă! Izoletele acelea unde mai sunt? Mai există sau ajuns pe Marte? Răspundeți-mi și mie ca unui cetățean care vrea să știe unde au ajuns acele izolete, cât au costat, cât ne-a costat pandemia. În anul 2020, împreună cu domnul Cercel, spuneați să nu vă ancheteze Parchetul, să nu vă controleze. De ce, domnule Arafat?! Acei bani de unde vin? Din Cosmos? Acei bani vin de la cetățeni. Asta e supărarea. Spuneți-ne și nouă cât au costat acele izolete și dacă mai există. Medicamente există în spitale? Operații pentru alte boli se mai pot face?”, a fost rafala de întrebări cu care l-a întâmpinat Marian Ceaușescu pe Arafat.

Vedeți video 2:

Amintim că, în 2020, secretarul de stat Raed Arafat și senatorul PSD Streinu Cercel, manager al Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din București la acea vreme, au cerut, prin intervențiile lor, să se dea practic liber la furat pe perioada crizei sanitare. Streinu Cercel declara, în martie 2020, la Antena 3, că este necesar un cadru normativ care să stipuleze că justiția nu se poate atinge de cei care au realizat achizițiile pe perioada pandemiei COVID.

Citeste si :  Revolutie in Calopar ! Cei care au venit la mitingul PSD nu au primit cele promise de fostul viceprimar !

Sursa podul.ro

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.