Home » Timp Liber » Spectacole si Concerte » ART in the PARK 2017 in Parcul Nicolae Romanescu

ART in the PARK 2017 in Parcul Nicolae Romanescu

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

ART in the PARK 2017 in Parcul Nicolae Romanescu

In zilele de sambata si duminica din lunile iulie si august 2017 craiovenii sunt asteptati in Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, la Teatrul de Vara, pentru a lua parte la o serie de evenimente organizate de Primaria Municipiului Craiova si Consiliul Local al Municipiului Craiova in colaborare cu Opera Romana Craiova, Palatul Copiilor din Craiova, Filarmonica Oltenia Craiova, Casa de Cultura “Traian Demetrescu”, Teatrul pentru copii si tineret “Colibri”.

Evenimentul sub numele de “Art in the PARK 2017” va aduce pe scena Teatrului de Vara, din Craiova, spectacole folclorice, de muzica usoara, muzica clasica, spectacole de teatru pentru copii, spectacole de dans si multe alte surprize pentru cei prezenti.

Programul evenimentelor Art in the PARK 2017 va fi urmatorul:

IULIE 2017

Sâmbătă, 01 iulie – Duminică, 02 iulie, ora 20.00  – Spectacol folcloric. Organizator: Ansamblul Folcloric “Ion Șerban” de la Ișalnița.

Sâmbătă, 08 iulie – Duminică, 09 iulie, ora 21.00 – Spectacolul “Carmina Burana”, de Carl Orff. Organizator: Opera Română Craiova.

Sâmbătă, 15 iulie, ora 20.00 · Spectacolul folcloric. Organizator: Palatul Copiilor din Craiova.

Duminică, 16 iulie, ora 20.00 · Spectacolul muzică ușoară. Organizator: Palatul Copiilor din Craiova.

Sâmbătă, 22 iulie – Duminică, 23 iulie, ora 20.00 · Sound & Music 4U. Organizator: Primăria Craiova

Sâmbătă, 29 iulie – Duminică, 30 iulie, ora 20.00 · Concert muzică clasică. Organizator: Filarmonica Oltenia Craiova

AUGUST 2017

Sâmbătă, 05 august – Duminică, 06 august, ora 20.00 · Spectacol  de teatru. Organizator: Palatul Copiilor din Craiova – trupa Fantasia.

Sâmbătă, 12 august – Duminică, 13 august, ora 20.00 ·  Sound & Music 4U. Organizator: Primăria Craiova.

Sâmbătă, 19 august, ora 18.00 · Gala Freaks – spectacol de dans. Organizatori: Casa de Cultură “Traian Demetrescu” Craiova, în colaborare cu trupa Freaks.

Duminică, 20 august, ora 19.00 ·  Spectacolul dans – trupa ACT. Organizatori: Casa de Cultură “Traian Demetrescu” Craiova, în colaborare cu Asociația de Cultură și Tango și Clubul Viva Dance.

Sâmbătă, 26 august – Duminică, 27 august · Organizator: Teatrul pentru copii și tineret “Colibri”


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
DOCUMENT Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a fost sesizata de ministrul Justitiei si a început un control amanunțit la DNA. Din obiectivele anunțate de...

Închide