Aseara a inceput montarea gazonului la stadionul „Ion Oblemenco”

0
495

Aseara a inceput montarea gazonului la stadionul "Ion Oblemenco" 1Compania Nationala de Investitii ne-a pus la dispozitie ultimele imagini din stadionul „Ion Oblemenco” care ne arata montarea gazonului de pe noua arena .

„Vizită de lucru înainte de recepția la terminarea lucrărilor la noul “Ion Oblemenco”! Astăzi am efectuat o vizită de lucru în Craiova, la stadionul “Ion Oblemenco”, împreună cu membrii Jandarmeriei Dolj și cu reprezentanții Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

Vizita a avut drept scop stabilirea unor aspecte tehnice cu privire la organizarea recepției lucrărilor, care va putea fi demarată în perioada imediat următoare. În plus, în cadrul vizitei de lucru am clarificat și aspecte cu privire la omologarea arenei sportive. De altfel, cu această ocazie, constructorul vine cu vești bune pentru suporterii olteni, declarând că prognoza meteo pentru această săptămână permite demararea procesului de montare al gazonului. Menționăm faptul că procesul de montare a gazonului a fost puțin întârziat din cauza condițiilor meteo nefavorabile (cod galben de caniculă)”.

Acesta a fost comunicatul emis de C.N.I. iar azi avem si alte imagini plus o inregistrare video .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.