Asistenta cu coronavirus la Caminul pentru Persoane Varstnice Craiova

0
48

Asistenta sefa de la Caminul pentru Persoane Varstnice din Craiova a fost depistata cu noul coronavirus. Femeia a revenit la serviciu sambata, dupa izolare de 14 zile la domiciliu, conform protocolului, pentru tura de 14 zile in camin.

Rezultatul testului a ajuns duminica seara. Aceasta nu ar fi intrat in contact cu pacientii, avand sarcini administrative, dar a luat contact cu angajatii. Acestia vor fi testati peste cateva zile de catre DSP, dar raman la Camin in acest timp, a precizat Valentin Giurca, directorul Caminului pentru Persoane Varstnice.

„A intrat in a doua tura sambata dimineata, dupa cele 14 zile petrecute acasa. A venit din familie. Sambata a fost testata de cei de la DSP Dolj, iar duminica seara a venit rezultatul pozitiv. Este asimptomatica. A intrat in contact cu colegii. Sunt 49, nu stiu daca s-a vazut cu toti. Cu pacientii nu, fiind asistenta sefa, nu are contact cu ei. Conform protocolului, in urmatoarele 7 zile vor fi testati si ceilalti angajati. In acest timp, ei vor ramane aici”, a declarat, pentru GdS, managerul Valentin Giurca.
Asistenta confirmata a fost transportata cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babes”, unde se afla internata, in prezent.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Domnu Rotaru sigur sunteti bine ? Cand apare comunicatul CSU Craiova din aceasta seara ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.