Home » Actualitate » Eveniment » Asociatia April Hub Craiova organizeaza in parteneriat cu Liceul Teoretic Tudor Arghezi activitatea non-formala Young In Europe, miercuri, 16 mai 2018

Asociatia April Hub Craiova organizeaza in parteneriat cu Liceul Teoretic Tudor Arghezi activitatea non-formala Young In Europe, miercuri, 16 mai 2018

Asociatia April Hub Craiova organizeaza in parteneriat cu Liceul Teoretic Tudor Arghezi activitatea non-formala Young In Europe, miercuri, 16 mai 2018

Asociatia April Hub Craiova organizeaza in parteneriat cu Liceul Teoretic Tudor Arghezi activitatea non-formala Young In Europe, miercuri, 16 mai 2018

Asociatia April Hub Craiova organizeaza in parteneriat cu Liceul Teoretic Tudor Arghezi activitatea non-formala Young In Europe, miercuri, 16 mai 2018.
30 de elevi vor descoperi valorile ce construiesc Europa, dar si principiile democratiei, in prima parte a workshopului. A doua parte a workshopului are la baza munca in echipa, provocarea lor va fi sa construiasca un turn doar din hartie si scoci, un turn pe care apoi vor insira valorile europene.
Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului Promotori pentru democratie europeana (editia a IV-a), desfasurat de Biroul de Informare al Parlamentului European in Romania in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, Asociatia Pro Democratia (APD) si Group of the European Youth for Change (GEYC). Acest proiect isi propune sa implice in fiecare an cate 30 de tineri in promovarea democratiei si a valorilor care ii unesc pe cetatenii Uniunii Europene, cu scopul de a informa organizatiile de tineret din Romania cu privire la rolul si modul de functionare a institutiilor Uniunii Europene, promovarea importantei democratiei parlamentare europene si a participarii democratice.

Asociatia April Hub a luat nastere in anul 2016. Principalul obiectiv este dezvoltarea comunitatii si a membrilor ei, prin derularea de programe si proiecte pentru copii, tineri si adulti, prin promovarea valorilor europene, prin incurajarea initiativelor venite din partea membrilor comunitatii, prin responsabilizarea si cresterea participarii active a cetatenilor pentru a contribui impreuna la dezvoltarea comunitatii.

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.
Citeste si :  Voteaza Liceul de 10 !

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.