Asociația April Hub : Pasionat de videografie, de grădinărit, dar mai ales de protecția mediului? Te așteptăm în echipa noastră!

1
198

În perioada 05 – 10 aprilie 2022, poți aplica, online, ca voluntar în Clubul de vlogging și/sau Clubul de grădinărit, ce sunt organizate de către Asociația April Hub, în cadrul proiectului Laboratorul Creativ – Natura 2.0.

Laboratorul Creativ – Natura 2.0 își propune educarea și informarea cu privire la protecția mediului prin teatru și printr-o serie de ateliere creative și ateliere de grădinărit, dar și prin cele două cluburi.

Ce presupune voluntariatul în Clubul de vlogging și în Clubul de grădinărit?

Club de vlogging
– în cadrul clubului de vlogging vom realiza o serie de clipuri pe diverse teme, ca de exemplu: cum putem realiza compostul, cum ne putem cultiva propria hrană;
– îți vei dezvolta abilitățile de lucru în echipă, de comunicare, abilitățile creative, dar și abilitățile de editare video;
– vei beneficia de un studio video gata echipat și de suportul unei echipe de profesioniști atât în domeniul videografiei, cât și în domeniul mediului înconjurător;
– vei beneficia de un contract de voluntariat;
– te vei implica și în activitățile conexe ale proiectului;

Club de grădinărit
– în cadrul clubului de grădinărit vom planta și vom îngriji o serie de plante, leguminoase, aromatice, rășinoase, floricole, în grădina comunitară deja amenajată de către asociație;
– îți vei dezvolta abilitățile de lucru în echipă, abilitățile de grădinărit, de îngrijire a plantelor și a mediului, dar și abilitățile peisagistice;
– vei învăța cum se îngrijesc plantele de la specialiști din domeniul horticol și peisagistic;
– vei beneficia de un contract de voluntariat;
– te vei implica și în activitățile conexe ale proiectului;

În perioada 05 – 10 aprilie 2022 te poți înscrie accesând linkul: https://tinyurl.com/ye256mbk. Rezultatele selecției vor fi anunțate în perioada 11 – 15 aprilie 2022. Voluntariatul se va desfășura în perioada 20 aprilie – 31 iulie 2022.

Proiectul Laboratorul Creativ – Natura 2.0 se numără printre cele 6 proiecte ce au primit finanțare prin „Fondul pentru un viitor mai bun în comunități”, cu sprijinul Lidl România, susținut de Federația Fundațiile Comunitare din România și implementat la nivel local de Fundația Comunitară Vâlcea.

Detalii despre primele activități din proiect vor fi postate atât pe pagina de Facebook a asociației: https://www.facebook.com/aprilhubngo, cât și pe site: https://asociatiaaprilhub.ro.

Asociația April Hub a luat naștere în 2016, desfășurând o serie de proiecte atât la nivel local, cât și european, ca de exemplu, InstaCraiova, The Festival, proiect ce a obținut Premiul al III -lea la Gala Tineretului din România, secțiunea „Cultură”, în anul 2021.

Fondul pentru un viitor mai bun în comunități este un program coordonat de Federația Fundațiilor Comunitare din România, finanțat de Lidl și implementat local la Craiova prin Fundația Comunitară Vâlcea.

Fiecare fundație oferă finanțări de 50.000 Euro în comunitate și mentorat pentru cele mai bune soluții la provocări în mediu și educație. Inițiativele sunt selectate de un juriu neutru și avizat, stabilit local.

Inițiatorii proiectelor, împreună cu echipele lor, aduc schimbările pe care administrația locală și comunitatea le semnalează ca fiind prioritare și relevante.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.