Asociatia Civica pentru Viata a incercat sa trezeasca Craiova din somnul inconstientei ..

0
647

Asociatia Civica pentru Viata a organizat ieri in Piata Mihai Viteazul din Craiova, intre orele 18:00-21:00, un miting de protest pentru constientizarea populatiei si a factorilor decidenti din zona asupra pericolului poluarii radioactive, chimice si electromagnetice (REM).

Mitingul a avut un caracter apolitic si a tras un nou semnal de alarma asupra efectelor factorilor poluanti din zona asupra sanatatii locuitorilor si asupra mediului. Evenimentul s-a incadrat si in contextul general al protestelor si actiunilor intensificate in ultima vreme, la nivel global, referitoare la schimbarile climatice, extrem de vizibile la scara planetara, cu efecte dramatice asupra vietii cetatenilor si mediului.

Evenimentul a facut parte dintr-o serie de actiuni de protest ale societatii civile, care deja s-a implicat in combaterea unor proiecte pe care specialistii le considera ca avand potential major de poluare in zona.

Principalele teme ale acestui miting au fost reactorul de la Kozlodui si Fabrica Clariant de la Podari .

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.