Asociația Îngerul Meu : RENOVAM SI MOBILAM 109 CAMERE PENTRU 109 INGERI!!

0
168

Asociația Îngerul Meu a demarat un proiect important. Presedintele Asociatiei, Claudiu Vava a explicat pe reteaua de socializare cum a inceput proiectul ” Renovam si mobilam camera unui înger “.

“Sunt Claudiu Vava, președinte Asociatia Ingerul Meu și azi vreau sa va vorbesc despre cel nai nou proiect al nostru: ” Renovam si mobilam camera unui înger “. De fapt, RENOVAM SI MOBILAM 109 CAMERE PENTRU 109 INGERI!!
De ce 109?
În anul 2022 am renovat camerele mai multor copii încercați de greutățile vieții, iar intr-o zi am întrebat unul dintre copiii care au beneficiat de o camera renovata :”CATI COPII VREI SA AIBA O CAMERA FRUMOASA CA A TA?”. Răspunsul a fost: ” 109 copii as vrea sa aibă o camera frumoasa ca a mea!”
În acel moment am hotărât ca proiectul “Renovam camera unui inger” sa ia o alta forma și o alta dimensiune și astfel, unul dintre scopurile noastre, acela de a dezvolta unitatea și solidaritatea dintre oameni, sa “mai pună o cărămidă la temelie”.
Claudiu Vava
0769949580
Www.Asociatia Ingerul Meu
Facebook:Asociatia Ingerul Meu
Cont:RO03BTRLRONCRT0586280601
Nume beneficiar: Asociatia Ingerul Meu”, se mentioneaza pe pagina de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.