Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova : Agentia pentru Protectia Mediului Dolj incalca legea si sfideaza interesele cetatenilor romani

0
20

Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova a luat act cu consternare de modul nedemocratic, nelegal si lipsit de profesionalism in care reprezentantii Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj s-au implicat in organizarea unei asa-zise dezbateri publice, la Podari, in data de 22 august 2019, pe marginea Raportului de impact asupra mediului al firmei Getec (dezvoltatoarea centralei termice cu combustibil biomasa de la Podari din cadrul proiectului de construire a fabricii de bioetanol Clariant).
Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova considera ca, Agentia pentru Protectia Mediului Dolj a incalcat flagrant prevederile legale, asa cum sunt stabilite in Legea nr.292/2018 privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice si private asupra mediului.
Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova constata ca Agentia pentru Protectia Mediului Dolj insista sa ignore principiile transparentei decizionale si interesul superior al cetateanului in activitatea pe care o desfasoara.
In consecinta, Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova solicita Directorului executiv al Agentiei pentru Protectia Mediului Dolj, Mateescu Monica Daniela, sa-si inainteze de urgenta demisia de onoare.
Totodata, Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova isi rezerva dreptul de a sesiza organele in drept ale statului, atat Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, cat si Justitia, cu privire la lipsa de transparenta si sfidarea interesului cetatenilor judetului Dolj manifestate in ultimul timp de Agentia pentru Protectia Mediului Dolj, sub conducerea directorului Mateescu Monica Daniela.

Citeste si :  Solutii concrete pentru informarea craiovenilor despre obiectivele de la Kozlodui

Carla Stoica Presedinta Asociatia
Pro Democratia Club Craiova

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.