Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova APEL : Toate resursele comunitatii sa fie realocate pentru lupta impotriva coronavirusului!

0
635

Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova face apel catre membri Consiliul Local al Municipiului Craiova si ai Consiliului Judetean Dolj, precum si catre dl. Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj si dl. Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova, sa sisteze orice cheltuieli si investitii din bugetul public care pot fi amanate si nu au caracter de urgenta si sa realoce resursele financiare respective pentru sustinerea spitalelor din subordine, in efortul de prevenire si combaterea a pandemiei care afecteaza comunitatea noastra.

Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova considera ca prioritatea zero este alocarea tuturor resurselor disponibile pentru asigurarea echipamentelor de protectie sanitara pentru cadrele medicale din spitalele Craiovei si judetului Dolj, precum si pentru procurarea medicamentelor si aparaturii medicale necesare tratamentului persoanelor infectate cu Covid-19.
Totodata, PRO DEMOCRATIA – Club Craiova face apel la autoritatile orasului Craiova si judetului Dolj de a considera ca foarte importanta in aceasta perioada de criza, sustinerea asistarii medicale si sociale a copiilor care sufera de boli grave sau incurabile, precum si a batranilor singuri sau asistati in caminele pentru persoane varstnice.

Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova solicita Consiliului Judetean Dolj, Primariei Craiova, Directiei de Sanatate Publica, ISU Dolj si tuturor institutiilor publice din Craiova si Judetul Dolj, sa respecte legislatia privind achizitiile publice, astfel incat sa fie evitata orice politizare si orice ilegalitate in procesul de alocare a resurselor bugetare destinate luptei impotriva pandemiei.

Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova va monitoriza, conform legislatiei privind transparenta in gestionarea fondurilor publice, activitatea desfasurata de institutiile publice din Craiova si judetul Dolj in efortul national de combatere a pandemiei.
Nu in ultimul rand, Asociatia PRO DEMOCRATIA – Club Craiova face apel la parlamentarii si europarlamentarii judetului Dolj, la conducatorii cultelor religioase din comunitatea noastra si la managerii de institutii publice sa faca dovada solidaritatii lor fata de cetatenii pe care ii reprezinta si sa doneze lunar spitalelor publice din comunitatea noastra o parte din cuantumul salariilor primite de la bugetul public, pentru sustinerea achizitionarii celor necesare combaterii pandemiei.

Membrii Asociatiei PRO DEMOCRATIA – Club Craiova participa la efortul societatii civile din Craiova de combatere a pandemiei, atat prin activitatile voluntare de monitorizare a functionarii insitutiilor publice in aceasta perioada, cat si prin donatii facute pentru ajutorarea copiilor care sufera de boli grave si incurabile, asistati in spitalele publice din comunitatea noastra.
Prin solidaritate si responsabilitate, vom invinge pandemia!

Carla Stoica
Presedinta

Asociatia Pro Democratia Club Craiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.