Astăzi a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru reabilitarea a 53 de km din DN6 între Alexandria şi Craiova

0
112

A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru reabilitarea a 53 de km din DN6 între Alexandria şi Craiova, un contract în valoare de 258 de milioane de lei (fără TVA).

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează că după evaluarea ofertelor a desemnat vineri câştigătorul pentru contractul de Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare.

„Vineri, 21.01.2022, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a desemnat câştigătorul pentru contractul de Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare. Câştigătorul licitaţiei este Ozaltin Insaat Ticaret Ve Sanayi AS, cu preţul de 258.083.278.76 Lei fără TVA. Perioada de execuţie a lucrărilor este de 18 luni, iar perioada de garanţie este de 120 de luni”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul CNAIR.

Citeste si :  Acţiune de amploare în Craiova a forţelor de ordine !

Sectorul de drum are o lungime de aproximativ 53 km şi se desfăşoară de la limita dintre judeţele Teleorman şi Olt până la limita dintre judeţele Olt şi Dolj, pe raza judeţului Olt.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, precizează CNAIR.

Astăzi a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru reabilitarea a 53 de km din DN6 între Alexandria şi Craiova 1

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.