AUR se cocleste iar Georgica a ramas fara bani!

0
362

AUR are probleme mari in teritoriu iar acest lucru se observa pe social media unde tot mai multi membrii aur scot de pe sediile AUR pozele cu George Simion si alti oameni din conducere.

Acest lucru are ca fundament unele decizii care au fost luate de conducere iar cei care au avut o activitate foarte importanta in comunitatile lor nu se regasesc pe listele de la locale ba chiar au fost exclusi din partid.

Azi au primit inca un apel de la conducerea centrala..

Apel către toate filialele și organizațiile locale, membri și simpatizanți, candidați:

Întrucât cheltuielile din perioada următoare sunt extrem de mari, pentru asigurarea bunei funcționări a campaniei, vă rugăm să contribuiți cu o sumă de bani la efortul de a tipări bannere și alte materiale promoționale. La descrierea sumei se trece “donație”.

Alternativ, cei care pot și au disponibilitate financiară mai mare, sunt rugați să împrumute prin notar partidul cu o sumă mai mare de 20mii euro, banii urmând a fi returnați într-o perioadă de 6 luni. (Când se returnează banii din perioada electorală, de la bugetul de stat).

Pentru fiecare donație făcută prin transfer bancar se vor preciza: Donație, Nume, Prenume, Codul Numeric Personal, Date de contact.

Rugăm a se evita cu orice preț orice plată în numerar sau vreo discuție similară, orice operațiune se face cu act la mână și conform legii.”, se mentioneaza pe unele grupuri de whatsapp..

A ramas Georgica fara bani? Cotizatiile membrilor unde se duc? Dar ale parlamentarilor?
Este clar ca din AUR scapa cine poate iar numarul nemultumitilor este in continua crestere chiar daca el plateste bani grei ziarelor de casa ca sa il tina sus in sondaje..

Sa va aducem aminte cand se lauda ca isi doneaza indemnizatia de parlamentar?
Oare nu stia ca la alegeri este mare nevoie de bani?
20.000 de euro? Pentru ce? Aceasta suma trimisa pe grupuri da loc la interpretari…
Nu spunem noi ce .. Va lasam pe voi ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.