Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Aurelia Filip si singura regie care are profit : RAADPFL Craiova

Aurelia Filip si singura regie care are profit : RAADPFL Craiova

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Aurelia Filip si singura regie care are profit : RAADPFL Craiova

Daca va uitati la tot ce inseamna spatiul verde al acestui oras atunci trebuie sa stiti ca in spatele celor care ingrijesc se afla Aurelia Filip care a reusit in acest oras unde multe nu functioneaza corespunzator sa aduca RAADPFL Craiova pe prima pozitie a regiilor din acest oras . Avand in vedere ca acum urmeaza o perioada importanta dar lipsa bugetului nu-si spune cuvantul la RAADPFL Craiova pentru ca din toamna s-au pregatit pentru aceasta perioada chiar din toamna anului trecut este doar o parte pozitiva pe langa altele care putem sa le punem in dreptul doamnei Aurelia Filip .

RAADPFL Craiova este o regie care chiar daca are doua locatii care mananca foarte mult din bugetul regiei , este vorba despre Sala Polivalenta si Centrul Multifunctional care nu produc chiar atat de mult cat sa acopere cheltuielile tot au reusit din productie proprie sa faca fata si in aceasta primavara si din interviul dat unui alt cotidian putem afla ca urmeaza sa se planteze peste 130.000 de flori.

Din producţia proprie RAADPFL Craiova a  venit cu un număr de 40.000 de bănuţi, 20.000 de panseluţe ceea ce inseamna enorm de mult pentru acest oras si putem spune doar atat : Craiova va înflori şi anul acesta.

RAADPFL Craiova cu Aurelia Filip la conducere deţine cei mai buni specialişti din domeniul zonelor verzi iar acest lucru se poate observa in mod special in Gradina Botanica , Parcul Tineretului , Parcul Romanescu si altor zone care au prins viata datorita managementului si nu doar zonele verzi sunt prioritatatea regiei ..

Chiar daca mentalitatea craiovenilor nu se schimba atat de usor putem spune ca orasul nostru arata altfel iar primavara incep lucrarile pentru jardiniere, fântâni arteziene, băncuţe sau coşuri de gunoi .

Daca ar fii sa facem o comparatie cu celelalte regii autonome ne-ar trebui cateva ore bune dar incercam sa va lasam pe cei care citesc acest ziar online doar ca venim cu o singura remarca … Aurelia Filip ar trebui sa continue munca dar nu la RAADPFL !

Consideram ca este nevoie la Primaria Craiova pentru o asemenea persoana iar Aurelia Filip are toate sansele sa continuie proiectele acestui oras !

 

 


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Redactie

3 comments

 1. Grindeanu Floriana

  O ” mână de fier” la conducerea acestei regii… Mult succes în continuare!!!

 2. Soro te iau cu mine la capitala. Aici e lozu

 3. Va este clar ca Lia si cu Rela sunt surori?GANDESC LA FEL…….AICI E LOZU…………….ELE REALIZEAZA ACUMULAREA PRIMITIVA DE CAPITAL PRIN ORICE METODE,CU ORICE PRET,INCLUSIV DIVORTUL DE SOTI…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
ALDE DOLJ:ROMANII NU VOR PLĂTI MAI MULT LA GAZE

Deputat Ion Cupă, președintele ALDE Dolj:”Ministrul ALDE al Energiei împreună cu ANRE au găsit solutii astfel încât consumatorii casnici nu...

Închide