Autorul atacului din Grădina Botanică Craiova, un elev al liceului militar din Bănie, a fost prins. Fata de 14 ani înjunghiată, a decedat

0
619

Adolescentul în vârstă de 17 ani care, marţi după-amiază, a atacat în Grădin Botanică din Craiova o fată în vârstă de 14 ani şi un alt tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost prins de poliţişti. Din nefericire fata nu a putut fi salvată de echipele de intervenţie.
Potrivit unor surse, agresorul este un elev al Liceului Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova.

Cei doi au fost atacaţi în Grădina Botanică din Craiova. Fata în vârstă de 14 ani a murit la scurtă vreme după ce a fost înjunghiată, iar tânărul de 20 de ani a intrat în comă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Agresorul le-ar fi declarat poliţiştilor, spun aceleaşi surse, că nu îi cunoştea pe cei doi şi că a fost un act spontan, impulsiv. Şi tânărul de 20 de ani, în ultimele momente de conştienţă, ar fi spus că e prima oară când îl vede pe adolescentul în vârstă de 17 ani.

„Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele”, transmite IPJ Dolj.

Sursa info & foto reporter24

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.