Avansează lucrările pe șantierul noului terminal de pasageri al Aeroportul Craiova.

0
219

Sorin Manda, directorul Aeroportul Internațional Craiova impreună cu Erbașu Cristian, director general în cadrul grupului de companii Erbasu Constructii ,lidera asocierii de firme constructoare, au efectuat o vizită zilele trecute în șantierul proiectului “Extinderea și modernizarea Aeroportului Internațional Craiova“ pentru a pregăti mobilizarea firmei constructoare pentru finalul anului, odată cu apropierea vremii reci.

„În aceste zile este turnată placa peste parterul Corpului A, iar la mijlocul săptămânii aceeași operațiune va fi efectuată și pentru Corpul B.
De asemenea, pe finalul săptămânii va fi finalizată și placa dintre Corpul B și C, în care lucrările sunt cele mai avansate. Pentru ambele corpuri, atât A și B, urmează operațiunea de amplasare a stâlpilor din materiale prefabricate.
Din cauza apropierii anotimpului rece, constructorul s-a mobilizat pentru ca, până la finalul anului, să încheie lucrările pentru partea de construcție exterioară, urmând ca pe timpul iernii să continue execuția graficului de lucrări în interiorul celor trei corpuri.”, a declarat Sorin Manda, directorul Aeroportul Internațional Craiova.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.