Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Avocatii din Baroul Dolj sarbatoresc, pe 24 iunie, ”Ziua Avocatului”

Avocatii din Baroul Dolj sarbatoresc, pe 24 iunie, ”Ziua Avocatului”

 •  
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Avocatii din Baroul Dolj sarbatoresc, pe 24 iunie, ”Ziua Avocatului”

Avocatii din Baroul Dolj sarbatoresc, pe 24 iunie, ”Ziua Avocatului”

Avocații din Baroul Dolj sărbătoresc Ziua Avocatului în data de 24 iunie 2017.
Instituită prin hotărâre a Congresului Avocaților din anul 1998, în fiecare an la 24 iunie, de sarbătoarea Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul, Ziua Avocatului este un prilej de promovare a valorilor profesiei de avocat și a rolului fundamental al avocatului pentru stabilitatea statului de drept.
Manifestările organizate de Baroul Dolj în ziua de 24 iunie 2017, cu ocazia sărbătorii anuale profesionale a avocaților, sunt menite să dezvolte sentimentul de apartenență la comunitatea profesională și să consolideze coeziunea din cadrul baroului.
Făcând astfel trecerea de la evenimentele culturale și profesionale organizate cu această ocazie la cele sociale și sportive, avocații din Baroul Dolj vor avea posibilitatea de a se relaxa și de a sărbători împreună într-un cadru natural și diferit de rigorile impuse de practica profesiei.
Cu aceeași ocazie, Baroul Dolj lansează un nou număr al revistei IUSTITIA, cu materialele prezentate în cadrul conferinței „Independența Avocaților”, organizate de barou la 6 mai 2017, studii și cercetări, jurisprudență și alte articole și informații de actualitate pentru avocați.
De asemenea, Baroul Dolj lansează cu această ocazie lucrarea „Congresul Avocaţilor din România-Craiova, 1928”, editată în colaborare cu Institutul de Cercetări Socio-Umane „C.S.Nicolaescu Plopşor”, cu documente, fotografii și informații referitoare la rolul și importanța baroului și a avocatului în societatea românească de la acea vreme.
În același sens al promovării avocatului și a importanței independenței sale, Baroul Dolj a fost în luna mai a acestui an gazda unei serii de manifestări internaționale de anvergură la care au participat reprezentanți la cel mai înalt rang ai avocaților din Albania, Bulgaria, Germania, Grecia, Luxemburg, Republica Moldova, Polonia, Serbia și România.
Consiliul Baroului Dolj transmite membrilor baroului și tuturor avocaților din România să se bucure de pasiunea pentru drept și de asigurarea dreptului la apărare cu demnitate și competență.  La Mulți Ani! 

Lucian Bernd Săuleanu
Avocat
Decanul Baroului Dolj


 •  
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Justitia din Craiova are doua corigente in acest an ..

Justitia din Craiova nu este dispusa sa ia hotarari mari si grele iar Jurnal de Craiova a fost alaturi de...

Închide