Home » Actualitate » National » Balcesti are de azi Centrul Medical Adidana

Balcesti are de azi Centrul Medical Adidana

Azi am fost alaturi de echipa Centrul Medical Adidana care in Balcesti , judetul Valcea a inaugurat Centrul de recuperare medicala si fizioterapie  . La acest eveniment au participat cei din Administratia Locala din Valcea , Craiova , Balcesti si din imprejurimi care au fost foarte incantati de faptul ca numai trebuie sa mearga la Valcea sau Craiova pentru a face anumite investigatii medicale .

Conceput conform celor mai exigente standarde europene, Centrul Medical Adidana raspunde prompt apelului unei întregi comunități, aceea a orașului Balcesti, către servicii medicale complete, incluzând o vastă coroborare de specialități medico-chirurgicale.

Baza de tratament si recuperare medicala, impartita in mai multe sectii:
– cabinet consultatii medic balneolog
– electroterapie
– terapie laser
– magnetoterapie
– ultrasunet
– namol si parafina
– masaj
– acupunctura
– aerosoli
– gimnastica medicala

In noua baza de tratament se pot efectua peste 20 de proceduri medicale, pentru diferite afectiuni: afectiuni reumatismale, cardio-vasculare, post-traumatice, ortopedice, neurologice etc.

Pentru INFORMATII si PROGRAMARI: tel: 0250.83.88.88 sau farmacia Adidana- Balcesti .

Centrul de recuperare medicala si fizioterapie Adidana Silva Med Care are si pagina de facebook Centrul Medical Adidana !

Un loc in care cel care conteaza esti tu cel care ai nevoie de ajutor ! Recomand echipa medicala cat si dotarile acestui centru medical ! Totul este facut din pasiune si pot sa spun ca locuitorii din Balcesti si cei din zona trebuie sa fie bucurosi ca de azi au un asemenea loc !

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Irina are nevoie de ajutorul nostru! Eleva de la „Elena Cuza” Craiova a plecat spre Franta !

Irina Naidin a fost diagnosticată cu o tumora maligna osoasa, o formă gravă de cancer osos, fiindu-i afectată coloana vertebrală....

Închide