Balcesti are de azi Centrul Medical Adidana

0
1197

Azi am fost alaturi de echipa Centrul Medical Adidana care in Balcesti , judetul Valcea a inaugurat Centrul de recuperare medicala si fizioterapie  . La acest eveniment au participat cei din Administratia Locala din Valcea , Craiova , Balcesti si din imprejurimi care au fost foarte incantati de faptul ca numai trebuie sa mearga la Valcea sau Craiova pentru a face anumite investigatii medicale .

Conceput conform celor mai exigente standarde europene, Centrul Medical Adidana raspunde prompt apelului unei întregi comunități, aceea a orașului Balcesti, către servicii medicale complete, incluzând o vastă coroborare de specialități medico-chirurgicale.

Citeste si :  Alerta METEO ! Temperaturi de foc în 34 de județe! Cod galben de canicula pana sambata ..

Baza de tratament si recuperare medicala, impartita in mai multe sectii:
– cabinet consultatii medic balneolog
– electroterapie
– terapie laser
– magnetoterapie
– ultrasunet
– namol si parafina
– masaj
– acupunctura
– aerosoli
– gimnastica medicala

In noua baza de tratament se pot efectua peste 20 de proceduri medicale, pentru diferite afectiuni: afectiuni reumatismale, cardio-vasculare, post-traumatice, ortopedice, neurologice etc.

Pentru INFORMATII si PROGRAMARI: tel: 0250.83.88.88 sau farmacia Adidana- Balcesti .

Centrul de recuperare medicala si fizioterapie Adidana Silva Med Care are si pagina de facebook Centrul Medical Adidana !

Citeste si :  ALDE DOLJ: CINE VREA TARICEANU-PRESEDINTE VOTEAZA ALDE PE 26 MAI

Un loc in care cel care conteaza esti tu cel care ai nevoie de ajutor ! Recomand echipa medicala cat si dotarile acestui centru medical ! Totul este facut din pasiune si pot sa spun ca locuitorii din Balcesti si cei din zona trebuie sa fie bucurosi ca de azi au un asemenea loc !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.