Baron de Dolj : Cinci ani dormi iar in ultimele luni asfaltezi pe datorie ..

0
106

Sunt sute poate chiar o mie de articole prin care am demascat cheltuielile umflate de administratiile doljene iar acum ne apucam sa discutam despre comportamentul Baronilor de Dolj care au inceput de acum o luna proiecte interesante ..

Patru ani si jumatate au sifonat o gramada de bani pe proiecte doar pe hartie sau cu facturi umflate . Si-au creat o fortareata cu numarul de angajati iar primariile au trait doar de la Bugetul de Stat ..

Sunt sate cu 1000 de persoane dar angajatii din Primarie depasesc 30 si daca adaugam si ajutoarele sociale cifrele depasesc “firescul” oricarui om sanatos la cap .

Au furat tot ! Daca ar putea si aerul ar ajunge tot la ei dar acum vor inca un mandat ..

Citeste si :  Cosmin Gagiu (patron GTV) abonat la banii publici . Firma lui a executat lucrarea de ieri din Carpen plus alte contracte ..

De la asfaltul de 2 cm pana la piatra adusa doar pe hartie , judetul Dolj se confrunta cu probleme foarte mari iar eu am adus doar 10% pentru ca volumul de munca este unul INFERNAL !

Cred ca cea mai dureroasa experienta a mea a fost in comuna Carpen cand un domn mi-a spus ca trebuie sa moara cineva ca sa puna piatra pe strada ..

Este cel mai dureros exemplu si nu este singurul … Vorbim de o comuna care e in urma cu 50 de ani. Nu exagerez … Chiar deloc . Cu un primar care numai stie cati bani are , comuna se chinuie sa traiasca . Oamenii se roaga sa nu fie precipitatii multe pentru a putea merge pe drum .

Neregulile din Carpen sunt exagerat de multe iar Domnul Primar vrea inca un mandat ..

Citeste si :  O firma din Malu Mare "actor" in finala Champions League si la festivalul NeverSea

Continuam cu Calarasi .. Acolo e o problema delicata ! Domnul Sovaila vrea sa fie primar pe viata . Daca comuna ar avea reusite atunci nu ar avea nimeni de obiectat dar parca toate sunt trase la indigo ..

PSD in Dolj a reusit sa-si dea doctoratul in furtul banului public . Nu vreau sa enumar problemele doar ca acum au semnat contractul de asfaltare . De unde bani ? Pe datorie ?

Aici este marea problema pentru viitoarea administratie . In cinci ani a reusit sa “reconditioneze” o fantana si cam atat ..

Comuna iubita de Dragnea este si ea in urma mult fata de multe comune din Romania …

Continuam periplu nostru si ajungem la Malu Mare .. Un primar care vrea sa fie in trend cu tehnologia dar si cu furtul din banul public . A reusit !

Citeste si :  Asa se fac licitatiile in Comuna Carpen ...

Da a reusit sa cumpere calculatoare , a inceput sa asfalteze dar pe ploaie ,berea si micii au ceva special aici , se servesc langa un momument cu coroane .. Totusi a reusit sa treaca prin consiliu o hotarare interesanta ..

Masina primariei este la dispozitia primarului chiar daca acesta se afla in concediu iar cheltuielile , e clar ! Sunt decontate de primarie ..

Comuna Carpen , sat Cleanov . Marturia unui locuitor spune totul .. De la minutul 45 ..

Sunt multe de spus dar totusi hai sa revin cu un editorial in curand …

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.