#BarondeDolj : Continuam sa dezvaluim o parte din contractele Primarului Paparoiu din Ghercesti

0
130

Continuam dezvaluirile dezmatului pe bani publici din comuna Ghercesti . Primarul Paparoiu probabil ca nu realizeaza ca presa nu este doar cea platita de catre PSD ..

In acest articol va aduc inca cateva proiecte speciale pentru PSD dar si averea dl. Paparoiu care a inflorit de cand acesta a devenit primar ..

Achizitie lucrari deviere conducte de apa potabila
Primaria comunei Ghercesti, judetul Dolj doreste sa achizitioneze lucrarile de deviere conducte de apa potabila, distanta maxima de deviere 100ML; Achizitia este in concordanta cu programul anual de achizitii publice pe anul 2020 al UAT Ghercesti; Valoarea totala a achizitiei este de 12.604,90 lei fara TVA, suma la care se adauga TVA.
Achizitie lucrari refacere pod
Primaria comunei Ghercesti, judetul Dolj doreste achizitionarea lucrarilor de refacere pod pentru obiectivul „Refacere podet Ungureni (intersectia De88-Sticlan)”; Valoarea totala a achizitiei este de 120.000,00 lei fara TVA, suma la care nu se adauga TVA; Achizitia este in concordanta cu programul anual de achizitii publice pe anul 2020 al UAT Ghercesti; In vederea redactarii unei oferte tehnico-economice, documentatia se va ridica de la sediul primariei.
Pe langa acestea doua avem inca una foarte importanta …
Achizitie lucrari teren de sport
Primaria Comunei Ghercesti, judetul Dolj doreste achizitionarea lucrarilor de constructii si reabilitare teren de sport in vederea realizarii obiectivului ,,Modernizare teren de sport in comuna Ghercesti, judetul Dolj“; In conformitate cu Devizul general intocmit la faza Proiect tehnic, valoarea totala a achizitiei de lucrari este de 433.059,87 lei fara TVA; Prezenta achizitie de lucrari cuprinde urmatoarele categorii de cheltuieli defalcate pe capitole astfel: 4.1 Constructii si instalatii: 300.906,91 lei fara TVA, 4.5 Dotari: 131.166,00 lei fara TVA si 5.1 Organizare de santier: 986,96 lei fara TVA; Oferta tehnico-financiara se depune la sediul primariei. Achizitia este in concordanta cu programul anual de achizitii pe anul 2020 al UAT Ghercesti.
Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.