#BarondeDolj : Nerealizarile comunei Ghercesti !

0
367

Azi am mers in Ghercesti sa vad si eu nerealizarile comunei pentru ca realizarile au fost bine prezentate de primarul inca in functie intr-un video.

Prima oprire a fost la un cartier care de 12 ani nu are curent electric, apa , canalizare si gaze naturale . Drumul a fost pietruit de cei care locuiesc acolo , nici un caz de actuala administratie . Primarul promite de fiecare data ca va aduce utilitatile de fiecare data cand cetatenii trebuie sa voteze dar nici la aceasta ora nu a rezolvat aceasta problema ..

La cativa zeci de metri exista un teren privat care are si un pic de asfalt dar si … CURENT ELECTRIC . Deci pentru acel privat exista posibilitatea sa fie adus curentul electric dar pentru acel CARTIER nici o sansa ..

Citeste si :  Domnule Genoiu cum vreti sa ramaneti in ISTORIE ? Un comunist sau ... Lasati craiovenii sa se bucure de FOTBAL !

Continuam cu nerealizarile primarului si ajungem la stadionul din comuna pentru care au fost cheltuiti 440.000 lei (fara TVA) dar situatia de acolo este una incerta .. Au introdus utitaleje primariei si … atat . Imaginile spun totul despre stadionul din comuna dar ce este interesant ?

Continuam cu PODUL care a costat 120.000 fara tva si care este un alt pod mutat aici . Chiar daca in Consiliu au fost destul de multe discutii , primarul a decis ca trebuie sa se faca acest pod doar pentru UTILIZAREA PERSONALA.

De ce personala ? Pentru ca nu ii foloseste decat primarului sa numai ocoleasca pentru a ajunge la terenurile acestuia ..

Citeste si :  Textile susceptibile a fi contrafacute, descoperite de politistii de frontiera doljeni

Islazul comunei este o alta nerealizare . Acesta a fost concesionat pe o durata de 49 de ani fiului . Tot in familie am putea spune si chiar daca a fost concesionat acolo putem gasi gunoaie dar si un drum plin de gropi ..

Am aflat si unde „locuieste” directoarea scolii din Ghercesti – intr-o gramada de piatra probabil pentru ca la adresa respectiva nu au fost decat utilajele primarului si o gramada de piatra. Directoarea are resedinta pe acea adresa iar comportamentul acesteia este unul nedemn pentru functia care o ocupa . Pe langa acest fapt , directoarea primeste si o alta cota la salariu pentru ca face naveta chiar daca ea locuieste aici ..

Citeste si :  Nicolae Giugea, Candidat PNL la Primaria Craiova : PSD-ul nu a facut nimic pentru Craiova!

In Ghercesti numarul persoanelor care a solicitat viza de flotant a ajuns la 160 in aceasta perioada , un lucru des intalnit la fiecare ciclu electora ..

Fantanile din comuna arata cu totul altfel fata de cele prezentate de primar iar noi am mers la una sigura . Pe langa faptul ca nu poti lua apa de acolo , fiind o distanta foarte mica , fantana a avut parte de o imbunatatire de 9.000 de lei dar fara sa se vada si pe teren .

Sunt multe alte nerealizari si … poate revenim ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.