#BarondeDolj : Primarul din Secu iritat de prezenta mea la Primaria Secu .. Oare ce se intampla cu dosarul in care este implicat ?

0
98

Am fost prezent zilele trecute in comuna Secu la o solicitare a unui locuitor din comuna Secu..  Primarul afland ca eu am facut acea filmare de la casa , a crezut ca ma sperie si a inceput sa-mi explice ce am mintit . Si cu aceasta ocazie ii transmit ca exista un DREPT LA REPLICA care poate sa fie folosit de oricine ! In acest moment exista 9 asemenea exemple dar … neinteresante pentru domnul primar ..

Am mers la Primaria Secu pentru ca am vrut sa discut cu cineva dar surpriza nimeni nu mi-a spus nimic . Am plecat dupa 15 minute ca apoi sa merg la scoala pentru a ma informa daca totul este in regula odata cu deschiderea noului an scolar iar doamna directoare mi-a indicat ca domnul primar trebuie sa vorbeasca ..

Aflat in campanie electorala , probabil ca domnul primar trasa ultimele sarcini doamnei directoare dar credem noi .. si iar nu este adevarat ..

In concediu pentru cei care nu il voteaza , disponibil pentru cei care il voteaza !

Am aflat de la persoana care ma contactat ca la nici 2 zile , o alta persoana a primit acea viza de flotant fara nici un fel de problema iar sotia domnului poate astepta … probabil ..

Este interesant modul de operare doar ca la intrebarea daca este corect sa decida cei din alta localitate soarta comunei Secu , domnul primar a spus ca DA ! Este bine ..

Dupa ce a incercat sa-mi explice mie cum a fost inventata roata , l-am intrebat in privinta putului la care mi-a raspuns clar si raspicat : Apele Romane sunt de vina nu eu !

Am incercat sa ii explic ca putea sa puna acea adresa prin care acel put este inchis de Apele Romane pe pagina primariei dar fara nici o sansa de succes ..

Este clar ca transparenta … e o problema in comuna Secu !

Daca nu ar exista teroare,frica si altele specifice PSD , situatia in comuna ar putea sa fie alta dar … fara lipsa de probe , nu va pot relata un episod foarte interesant cu oameni din aceasta comuna … Dar cine stie ?

In Sumandra , un sat al comunei Secu , apa este cea mai scumpa ! Poti cere benzina , ulei sau altceva dar nu apa .. Oamenii aduc apa cu cisternele si se chinuie de luni de zile ..

“Depaseste imaginatia ce se intampla la la noi in sat. De o saptamana stam fara apa potabila pe care o platim pentru ca primarul s-a dus sa astupe putul care alimenteaza localitatea. E suparat ca are un contracandidat de aici din sat pe care il cunoaste lumea si pe care il voteaza in defavoarea lui. El a aflat asta si atunci ne-a pedepsit”, a declarat unul dintre localnicii din Sumandra.

Asa arata acum … 

Comuna Secu reuseste sa ne defineasca ce inseamna “firescul” in acest judet condus de Grupul Infractional PSD Dolj .. Am scris in acest articol despre ce este vorba ..

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.