Baroul Bucuresti a castigat Cupa Unirii la Fotbal pentru avocatii romani

0
335
Baroul Bucuresti a castigat Cupa Unirii la Fotbal pentru avocatii romani
Baroul Bucuresti a castigat Cupa Unirii la Fotbal pentru avocatii romani

Baroul Dolj a organizat in perioada 24-26 mai 2018 Campionatul National de Fotbal al Avocatilor “Cupa Unirii”, eveniment la care au participat a 14 echipe din Romania si Republica Moldova. La competitie au luat parte echipele barourilor Alba, Arad, Arges, Braila, Bucuresti, Constanta, Dolj, Gorj, Ilfov, Mehedinti, Olt si Suceava, carora li s-au alaturat selectionata Uniunii Avocatilor din Republica Moldova si echipa Asociatiei pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor.

Meciul de deschidere a avut  loc vineri, 25 mai 2018, incepand cu ora 11.00, la Baza Sportiva Popeci . Jurnal de Craiova a fost prezenta la acest eveniment si timp de cateva minute am fost alaturi de echipele Baroul Dolj si Baroul Bucuresti .

Citeste si :  Judetul Dolj ramane sub cod galben !

Presedintele Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor (ADSA), av. Daniel Fenechiu impreuna cu av Ion Turculeanu si av Lucian Bernd Sauleanu au participat la meciul de deschidere al Cupei Unirii la Fotbal .

Baroul Bucuresti a castigat Cupa Unirii la Fotbal pentru avocatii romani 1 Baroul Bucuresti a castigat Cupa Unirii la Fotbal pentru avocatii romani 2

Azi a avut loc Finala Cupei Unirii iar echipele care au ajuns in ultima faza au fost Baroul Arad si Baroul Bucuresti . Acestea in compania lui Sorin Cartu au avut o prestatie extraordinara iar driblingurile si suturile celor doua echipe a incantat asistenta destul de numeroasa . Paradele portarilor nu au lipsit nici ele iar finala a avut toate datele pentru a fii una reusita .

Echipa Baroului Bucuresti a invins Themis Arad cu scorul de 3 -2.

Citeste si :  Exact in campanie electorala ,CEC Bank a taiat pensiile a 16.900 de doljeni dintr-o eroare

Baroul Bucuresti a castigat Cupa Unirii la Fotbal pentru avocatii romani 3

Am fost si la finala iar pentru cei care doresc am transmis cele doua reprize impreuna cu festivitatea de premiere !


Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.