Baroul Dolj anunta inchiderea proiectului ”Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field” 1Baroul Dolj, in calitate de beneficiar, organizeaza in ziua de joi, 4 octombrie 2017, ora 14, la sediul sau din Craiova, Bdul Carol I, Nr.1, Bl.17 D mezanin, conferinta de presa de inchidere a proiectului ”Cross-Border Partnership for Training and Labour mobility in the Juridical field”, Cod proiect 16.4.2.023, pe care l-a implementat in parteneriat cu Baroul Vidin.

Proiectul a fost finantat in cadrul Programului INTERREG V-A Romania-Bulgaria (program finantat de Uniunea Europeana din Fondul European de Dezvoltare Regionala), Axa Prioritara 4 „O regiune calificata si incluziva“, Obiectivul Specific „Incurajarea integrarii zonei transfrontaliere in privinta ocuparii si mobilitatii fortei de munca“.

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.
Citeste si :  Video : O tornada uriasa a lovit la Drajna, in Calarasi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.