Baroul Dolj : Conferinta de drept penal al afacerilor la Craiova

0
182
Baroul Dolj : Conferinta de drept penal al afacerilor la Craiova
Baroul Dolj : Conferinta de drept penal al afacerilor la Craiova

Baroul Dolj, in colaborare cu Facultatea de Drept a Universitatii din Craiova si alaturi de barourile Olt si Gorj, organizeaza vineri, 8 februarie 2019, cea de-a cincea editie a Conferintei de drept penal al afacerilor. Evenimentul se va desfasura in Aula Magna a Facultatii de Drept din Craiova incepand cu ora 14:00.

Evenimentul va fi deschis de Lucian Bernd Sauleanu, Decanul Baroului Dolj, si moderat de av. Mihai-Dragos Nicu, prodecan, si av. Bogdan Valentin Mihailoiu, consilier in cadrul Baroului Dolj.
Cu prilejul acestei editii, vor fi abordate teme diverse, dintre care amintim: provocarile practicii judiciare penale, procedura tragerii la raspundere penala a persoanei juridice, aspecte practice privind confiscarea contraventionala sau analiza contextului mai larg odata cu aparitia Parchetului European.
Printre lectorii din tara se numara specialisti precum procuror Elena Hach (Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov), dar si cadre didactice: prof. univ. dr., av. Mihai Adrian Hotca (Facultatea de Drept din cadrul Universitatii „Nicolae Titulescu” din Bucuresti, Baroul Bucuresti), conf. univ. dr., av. Petrut Ciobanu (Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, Baroul Bucuresti) sau conf. univ. dr., av. Mircea Ursuta (Facultatea de Drept a Universitatii din Oradea. In calitate de speaker va participa la eveniment si lector dr., av. Dorin Popescu, Decanul Baroului Chisinau, Republica Moldova.
Va asteptam!

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Primaria Craiova acorda alimente veteranilor de razboi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.