Baroul Dolj : Conferinta despre impactul modificarilor legilor justitiei asupra activitatii avocatilor

0
473
Baroul Dolj : Conferinta despre impactul modificarilor legilor justitiei asupra activitatii avocatilor
Baroul Dolj : Conferinta despre impactul modificarilor legilor justitiei asupra activitatii avocatilor

Baroul Dolj in colaborare cu Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor – ADSA, organizeaza vineri, 25 mai 2018, incepand cu ora 13.00, la sediul Baroului Dolj, Conferinta cu tema ”Impactul propunerilor de modificare a legilor justitiei si a codurilor – in forma actuala – asupra activitatii avocatilor”.
Evenimentul va fi moderat de av. Daniel Fenechiu, presedinte al ADSA si vicepresedinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari din Senatul Romaniei.
„Tema propusa este una de interes major pentru juristi. Un asemenea eveniment este binevenit in contextul controverselor si intrebarilor iscate de propunerile de modificare a legilor justitiei si a codurilor. Conferinta le ofera avocatilor membri ai Baroului Dolj oportunitatea de a se angaja intr-un dialog constructiv despre impactul efectiv al acestor modificari asupra profesiei”, transmite av. Lucian Sauleanu, Decanul Baroului Dolj.
Dupa cum a transmis si presedintele ADSA, av. Daniel Fenechiu, „conferinta se doreste a fi o dezbatere deschisa, axata pe opiniile, perceptiile si abordarile confratilor cu privire la propunerile de modificare ale legilor justitiei si codurilor, precum si la impactul acestora asupra profesiei de avocat.”

Baroul Dolj : Conferinta despre impactul modificarilor legilor justitiei asupra activitatii avocatilor 1
Asociatia pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor (ADSA) este o asociatie infiintata in anul 2011, din dorinta unui grup de avocati de a localiza si centraliza cele mai importante probleme cu care se confrunta profesia, in vederea identificarii de solutii si demersuri colective, precum si in vederea stabilirii si dezvoltarii legaturilor socio-profesionale si interumane, atat intre membrii asociatiei cat si intre acestia si alti avocati ce impartasesc aceleasi idealuri.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.