Baroul Dolj: Conferinta pe tema insolventei persoanei fizice la Facultatea de Drept, organizata de Piperea si Asociatii

0
43

Baroul Dolj: Conferinta pe tema insolventei persoanei fizice la Facultatea de Drept, organizata de Piperea si Asociatii 1Azi, 19 octombrie 2018, la ora 13:00, Aula Magna “Ion Dogaru” a Facultatii de Drept din Craiova gazduieste Conferinta „Insolventa persoanei fizice si darea in plata”, un eveniment organizat de Piperea si Asociatii in colaborare cu Baroul Dolj si Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Craiova.
Evenimentul se doreste un demers de descifrare, explicare si raportare a modalitatilor in care consumatorii se pot adresa autoritatilor in vederea aplicarii legislatiei speciale in domeniu. Publicul prezent va putea afla mai multe despre subiect din prezentarile sustinute de prof. univ. dr. Gheorge Piperea, Irina Mihaela Ionescu, secretar general ANPC si presedinte al Comisiei Centrale de Insolventa, av. Alexandru Ratoi-Parvu, av. Andrada Georgiana Popescu si practicianul in insolventa Florian Mateita, partener RomInsolv.
Participarea la conferinta este gratuita.

Lasa un comentariu aici !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Citeste si :  Baroul Dolj a sesizat Comisia pentru cercetarea abuzurilor cu privire la accesul avocatilor cu telefoanele mobile in sediul Parchetelor si Inspectoratelor Judetene de Politie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.