Baroul Dolj organizeaza Cupa Unirii la Fotbal pentru avocatii romani

0
221
Baroul Dolj organizeaza Cupa Unirii la Fotbal pentru avocatii romani
Baroul Dolj organizeaza Cupa Unirii la Fotbal pentru avocatii romani

Baroul Dolj organizeaza in perioada 24-26 mai 2018 Campionatul National de Fotbal al Avocatilor “Cupa Unirii”, eveniment ce se va bucura de participarea a 14 echipe din Romania si Republica Moldova. La competitie vor lua parte echipele barourilor Alba, Arad, Arges, Braila, Bucuresti, Constanta, Dolj, Gorj, Ilfov, Mehedinti, Olt si Suceava, carora li s-au alaturat selectionata Uniunii Avocatilor din Republica Moldova si echipa Asociatiei pentru Dialog si Solidaritate a Avocatilor.

Meciul de deschidere va avea loc vineri, 25 mai 2018, incepand cu ora 11.00, la Baza Sportiva Popeci (Craiova, str.Hery Ford, nr.10).
„Campionatul National de Fotbal al Avocatilor “Cupa Unirii” face parte dintr-un program amplu de evenimente organizat de Baroul Dolj cu ocazia aniversarii Centenarului Marii Uniri de la 1918, sub titulatura „12 trepte catre Marea Unire”, iar toate aceste activitati sunt menite sa conduca la intarirea spiritului de confraternitate profesionala”, a transmis decanul Baroului Dolj, av. Lucian Bernd Sauleanu. „Cupa Unirii este inca un prilej de apropiere intre avocatii romani si de consolidare a relatiilor dintre barourile participante si ne bucuram ca suntem gazdele acestui eveniment inedit”, a adaugat prodecanul Baroului Dolj, av. Dragos Nicu.
Tragerea la sorti va avea joi, 24 mai, la ora 19.00, la sediul Baroului Dolj. Meciurile se vor disputa vineri, 25 si sambata, 26 mai, intre orele 10.00-18.00, fiind gazduite de Baza Sportiva Popeci (Craiova) si Baza Sportiva Flux Arena (com. Carcea, jud. Dolj) si conduse de arbitri oficiali ai Asociatiei Judetene de Fotbal Dolj.
In cadrul programului „12 trepte catre Marea Unire” s-au derulat deja cu succes trei evenimente: lansarea platformei virtuale Eastern Bars Network (www.easternbars.net), dezvoltata de Baroul Dolj in vederea cresterii gradului de colaborare intre barourile din Europa de Est, Conferinta Nationala de Drept Procesual Civil si evenimentul “Basarabia – Zi dedicata Aniversarii a 100 de ani de la infiintarea Sfatului Tarii, primul for legislativ al Basarabiei”.
Amintim doar cateva dintre evenimentele ce vor urma in cadrul aceluiasi program dedicat Centenarului Marii Uniri:
Pe tot parcursul anului 2018, avocati din Baroul Dolj, alaturi de avocati ai altor barouri vor arbora drapelul national si steaguri purtand emblema Baroului Dolj si ale barourilor partenere pe 10 varfuri ale Carpatilor, proiectul culminand cu escaladarea Varfului Moldoveanu.

Baroul Dolj organizeaza Cupa Unirii la Fotbal pentru avocatii romani 1
La 24 iunie, cu ocazia Zilei Avocatului Roman, vor avea loc lansarea lucrarii ”Istoria Baroului Dolj 1928-2007” si dezvelirea bustului avocatului Dem D. Stoenescu, sculptura in bronz ce va fi amplasata in fata sediului Baroului Dolj.
La 17 noiembrie, in parteneriat cu Facultatea de Drept din Craiova, va fi organizata o Conferinta Profesionala de Drept Penal. Totodata, va fi dezvelita o placa comemorativa pentru avocatii din Baroul Dolj cazuti pentru Patrie in campania anilor 1916-1918.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Peste 1700 de vehicule verificate tehnic in trafic de la inceputul acestui an de inspectorii RAR prezentau pericol iminent de accident

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.