Baschet : FC Argeș se impune în Bănie, după o repriză de prelungiri, la ultima fază

0
296

Echipa de baschet masculin SCM Craiova a pierdut cu scorul de 82-80 meciul jucat pe teren propriu cu FC Argeș, sâmbătă seara, în etapa a 6-a din Conferința B a LNBM. Oaspeții au câștigat după o repriză de prelungiri, la ultima fază, cu o aruncare pe sirenă.

Trupa lui Vitaly Stepanovski are 0-3 la general, iar în runda următoare se deplasează la Constanța. FC Argeș a ajuns la 5-1 și va sta ăn etapa viitoare.

Craiova a început bine, a condus cu 12-3, iar la finalul primelor 10 minute de joc avea un avantaj de 6 puncte (18-12). Argeșenii au revenit în partea secundă din prima repriză și la pauza mare se aflau în avantaj de o posesie (28-30). Alb-albaștrii au avut un incredibil 13-0 în prima parte din sfertul al treilea (41-30) și au reușit să se mențină în față înaintea ultimelor 10 minute de joc (51-42). Oaspeții au alergat după egalare în ultima secvență a întâlnirii și au reușit să împingă meciul în prelungiri, după 66-66 la finalul celor 40 de minute regulamentare.

Repriza suplimentară a început cu ambele formații în avantaj în diferite momente. Craiova a crezut că a reușit să spargă în sfârșit gheața în actualul sezon, dar Kelly a marcat pe sirenă și a trimis victoria în Trivale.

Sursa sportuldoljean

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.