Home » Sport » Baschet » Baschet : Goran Martinic a semnat cu S.C.M. Craiova!

Baschet : Goran Martinic a semnat cu S.C.M. Craiova!

Sportivul Goran Martinic a ajuns ieri, 25.09.2017, la un acord cu conducerea S.C.M. Craiova. Fundaşul muntenegrean va evolua în sezonul 2017/2018 pentru S.C.M. “U” Craiova. Goran Martinic a intrat deja sub comanda lui Rami Hadar, după e a trecut cu bine de vizita medicală.

 

Goran MARTINIC – 19.05.1987, 1,87 cm, fundaş. În sezonul trecut a evoluat la B.C. Mureş Tg. Mureş

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Teatrul pentru copii si tineret Colibri : Spectacole exclusiv la sediu, nu in scoli si gradinite!

Teatrul pentru copii si tineret Colibri anunță publicul că spectacolele din repertoriul instituției sunt prezentate în Craiova exclusiv la sediu...

Închide