Home » Sport » Baschet » Baschet : Inca doua nume in echipa de baschet : Ivan Siriscevic si Nick Novak au semnat cu S.C.M. “U” Craiova

Baschet : Inca doua nume in echipa de baschet : Ivan Siriscevic si Nick Novak au semnat cu S.C.M. “U” Craiova

Echipa de baschet S.C.M. “U” Craiova cu aceste doua achizitii se indreapta spre definitivarea lotului din noul sezon competitional . Cele doua achizitii sunt Ivan Siriscevic si Nick Novak care si-au dat acordul pentru a juca in noul sezon la S.C.M. “U” Craiova .

Ivan Siriscevic – baschetbalist croat născut la data de 30.04.1987, la Split, Croaţia, 1.98 m înălţime şi evolueză pe poziţia 3 (small forward).

Ivan Siriscevic – 5 sezoane în Croaţia la KK Split, în Bosnia (Siroki Primorka) între 2008-2010, Ungaria (Kecskemeti), în sezonul 2010-2011, la BC Timişoara în sezonul 2011-2012 şi în Austria (la Redwell Gunners Oberwart) în sezonul 2012-2013.

Timp de trei sezoane a evoluat la Cibona Zagreb.

A jucat 3 finale ale campionatului din Croaţia şi a participat în FIBA Europe Cup şi Liga Adriatică.

În campionatul precedent, a evoluat pentru GKK Sibenk (Croaţia), alături de care a obţinut medalia de bronz în campionatul croat, având medii de 13.2 puncte, 4.2 recuperări şi 1.7 pase decisive, cu un procentaj de 43% din afara semicercului.

Nicholas Cole Novak (Nick) – baschetbalist american – 10.07.1990 în Murrysville, Pennsylvania (U.S.A.), 1.83 m, evoluează pe poziţiile 1-2 (point guard – shooting guard).

Nicholas Cole Novak (foto la minge) a evoluat 2 sezoane în NCAA la echipa colegiului Pitt-Johnstown cu următoarele medii statistice: 20.7 puncte, 4.9 pase decisive şi 3.3 recuperări pe meci.

În ultimele 2 sezoane a evoluat în Portugalia, la Ovarense. În sezonul 2015-2016 a reuşit medii de 11.4 puncte, 2.5 pase decisive şi 1.9 recuperari. În 2016-2017 Nicholas Cole Novak a fost primul în topul pasatorilor şi al doilea loc în topul marcatorilor din campionatul Portugaliei. Mediile statistice reuşite de sportivul american au fost : 20.1 puncte, 5.8 pase decisive si 4 recuperari pe partida, la o medie de 36 de minute petrecute pe parchet, cu un procentaj de 50% al aruncărilor din acţiune.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
ALDE DOLJ: DIALOGUL SOCIAL POATE REZOLVA ORICE NEMULTUMIRE SOCIALA

Victor Gogonea, vicepreședinte ALDE Dolj: „Cred că instituțiile de dialog social de la nivel local până la nivelul ministerului de...

Închide